It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

The ATS Issues Thread

page: 210
126
<< 207  208  209    211  212  213 >>

log in

join
share:

posted on Feb, 19 2010 @ 02:10 AM
link   
reply to post by zazzafrazz
 


Hehe sorry but



Got to love people redoing videos




posted on Feb, 19 2010 @ 02:51 PM
link   
G'day

Last night Oz time (about 12 hours ago), I couldn't log into ATS for about 6 hours.

I kept getting that warning "oops this link appears to be broken".

I checked to ensure I was using the correct address.

All other sites I tried appeared to be working just fine.

This morning, I logged into ATS without a problem.

Is anybody aware of any tech issues that arose on the ATS side?

It was all very traumatic for me.....

First I couldn't get onto ATS.....

Then I ran out of Top Gear videos.....

Kind regards
Maybe...maybe not



posted on Feb, 19 2010 @ 02:57 PM
link   
reply to post by Maybe...maybe not
 


Is it possible the PTB were trying out their new gov't mandated Australian Internet Filter?



posted on Feb, 19 2010 @ 03:06 PM
link   
reply to post by masqua
 


G'day masqua

Isn't that Oz gov internet filter issue a shocker?

I always knew the Rudd gov would be bad, but this.....

I just can't believe they'll actually do it.

Surely not.....

Anyway....regarding the tech issues.....

Things are still a little slow on ATS for me this morning.....I just had IE lock up a couple of times again when entering threads.

I'll bet it's something on my side, but I don't know what.

I thought the Epic Beard Man thread might have blown the board up


This ATS-specific "slowness" happened to me intermittently a couple of weeks ago.

Oh well.....

Kind regards
Maybe...maybe not



posted on Feb, 19 2010 @ 04:09 PM
link   

Originally posted by masqua
reply to post by Maybe...maybe not
 


Is it possible the PTB were trying out their new gov't mandated Australian Internet Filter?


G'day again masqua

In this thread, there are some Aussies stating they experienced the same long ATS "blackout" yesterday that I have mentioned.

www.abovetopsecret.com...

I confirm it's still a little slow as of this morning.

I wrote to SO reflecting on this because I am of the impression that is the preferred course of action with these tech issues.

Kind regards
Maybe...maybe not

[edit on 19-2-2010 by Maybe...maybe not]



posted on Feb, 19 2010 @ 05:03 PM
link   
Oh i hope that doesn't happen..we need and love our ats aussies!!!!



posted on Feb, 21 2010 @ 04:16 PM
link   
I have no idea why, but I can NEVER post coloured text, or text of different sizes, using the thread:

A Guide to BBCode on ATS

I HOPE THIS WORKS

Lets see!!!!

As usual it works in the preview BUT.....



posted on Feb, 21 2010 @ 04:18 PM
link   
Well I'll be damned, I cannot believe it!

Lets try resizing!

IT CAN'T WORK AGAIN

or can it?..



posted on Feb, 21 2010 @ 04:19 PM
link   
Nah thought it was too good to be true!


Let's try again....

GGGGGGGrrrrr

?



posted on Feb, 21 2010 @ 04:20 PM
link   
reply to post by kiwifoot
 


Try without the apostrophy in can't.

Apostrophies are apocalyptic with BB Code

sp



[edit on 21/2/10 by masqua]



posted on Feb, 21 2010 @ 04:23 PM
link   
Saaaweet, honestly folk that's the first time EVER it has worked for me, it will make titles a lot more interesting than just Bold!

Lets try them together:

NO WAY THIS WILL WORK!

Works in the preview...



posted on Feb, 21 2010 @ 04:24 PM
link   
reply to post by masqua
 


Thanks for the info, let me try....

So this can't work

But this can

----------------------------

Edit: "Well tickle me with a feather, you learn something every day. Cheers M

[edit on 21/2/2010 by nerbot]



posted on Feb, 21 2010 @ 04:24 PM
link   

Originally posted by masqua
reply to post by kiwifoot
 


Try without the apostrophy in can't.

Apostrophies are apocalyptic with BB Code

sp



[edit on 21/2/10 by masqua]


Okey doke, thanks for that....

take 2

IT CANNOT WORK

Lets see!



posted on Feb, 21 2010 @ 04:26 PM
link   
Thanks Masqua,

This is a very big moment for me on ATS!

I've toiled away just using bold, now I can really do some damage!!!

All the best mate!

KF



posted on Feb, 21 2010 @ 04:29 PM
link   


I always found it frustrating as well, until I learned the trick.

Now I can say Moon and feel proud about it.



posted on Feb, 21 2010 @ 04:31 PM
link   
Resize FAIL!

I usually can get it to work if I copy/paste the entire sentence into the Resize skittle ... especially for signatures and junk, but for some reason it isn't cooperating now.


[edit on 21 Feb 2010 by schrodingers dog]



posted on Feb, 21 2010 @ 04:35 PM
link   
It can'"";.,'-.,;t work again, can it?



posted on Feb, 21 2010 @ 04:38 PM
link   

Originally posted by MemoryShock
It can'"";.,'-.,;t work again, can it?


Welcome to BB Code hell



posted on Feb, 21 2010 @ 04:42 PM
link   

Originally posted by schrodingers dog
Resize FAIL!

I usually can get it to work if I copy/paste the entire sentence into the Resize skittle ... especially for signatures and junk, but for some reason it isn't cooperating now.


[edit on 21 Feb 2010 by schrodingers dog]


Ahh don't worry mate, I've been having issues with size ever since I joined up!

er hang on let me rephrase that......






posted on Feb, 21 2010 @ 06:26 PM
link   
It's probably the most annoying bug on ATS

Isn't it?



[edit on 21/2/2010 by ArMaP]



new topics

top topics



 
126
<< 207  208  209    211  212  213 >>

log in

join