It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS dieing randomly (Connection/Server Issue)

page: 1
3
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Aug, 16 2007 @ 10:36 AM
link   
is it just me or is everyone else having this problem
ATS dieing randomly?

because it cant be my connection since the other sites work perfectly


Mod Edit: clarify title

[edit on 8/16/2007 by kinglizard]

[edit on 16-8-2007 by bodrul]




posted on Aug, 16 2007 @ 10:42 AM
link   
it just happened to me about 15 minutes ago and now i can't seem to move freely on the site...very strange. usually it clears up in about 30 minutes.



posted on Aug, 16 2007 @ 10:44 AM
link   
I am having problems with ATS as well.



posted on Aug, 16 2007 @ 10:49 AM
link   
I'm sorry, I'm sorry...

I told a joke to the other new Mods and we laughed so hard we fell off the bikes that provide the power to the servers. We'll get back on in a minute.
There could be injuries.

Seriously, I'm having issues too.



posted on Aug, 16 2007 @ 10:51 AM
link   
I experienced a slight hiccup a few mintues ago, but all is fine now ... F A S T !



posted on Aug, 16 2007 @ 10:54 AM
link   
Im having issues with posting Its reacting weird to kommas and interpunction thats why that is missing in this post for now I can type these things at other sites so its no keyboard malfunction when I type a komma s as in its it starts the site search engine weird



posted on Aug, 16 2007 @ 11:02 AM
link   
Had problems on and off all day.

Saved me looking like an idiot before; tried to send a post just as it "froze".
When re-read post after unlocking decided against sending; made me look like a complete ding!



posted on Aug, 16 2007 @ 11:06 AM
link   
Happened to me also. Right after I posted a topic too, and it never got posted b/c of it! I'm too lazy to post it again so you all missed out.



posted on Aug, 16 2007 @ 12:55 PM
link   
Off and on, when I submit a post, or when I edit a post, or when I just go through the pages of a thread, I will randomly get a "Connection/Server could not be found" type white page. I believe this to be a slow database access problem, which could be caused by high traffic, and lots of database queries at the same time.

It's almost the exact same as a "Deny IP" setting in an .htaccess file, except it comes and goes. I haven't had a problem for a while, but it might not be very busy right this moment.


[edit on 16-8-2007 by 11 11]



posted on Aug, 16 2007 @ 12:56 PM
link   
i thought maybe i was banned the first time it happened so i remoted to my home pc and tried it from there. it's been acting funny. hopefully it has worked itself out.



posted on Aug, 16 2007 @ 01:01 PM
link   
This problem appears regionally isolated.

If you encounter access problems, please run a traceroute to: www.abovetopsecret.com and either post the results here, or send to me via U2U.

Our provider is trying to track down the issue.



posted on Aug, 16 2007 @ 01:12 PM
link   
Thanks, SO.I too thought the problem was with my PC. Iam having trouble logging in alternately between ATS/BTS.Sometimes I can Sometimes I cannot.All in the last 24 hours.



posted on Aug, 16 2007 @ 01:15 PM
link   

Originally posted by SkepticOverlord
This problem appears regionally isolated.

If you encounter access problems, please run a traceroute to: www.abovetopsecret.com and either post the results here, or send to me via U2U.

Our provider is trying to track down the issue.




Hmm, I see something I don't like...




1



posted on Aug, 16 2007 @ 01:22 PM
link   
On a more recent tracert.





10 28 ms 26 ms 1822 ms so-0-0-0.mpr2.sjc2.us.above.net [64.125.27.246]

12 71 ms 72 ms * so-1-0-0.mpr1.dfw2.us.above.net [64.125.28.198]




I don't think this is good..


---edit---

after a few tests, I found that...

so-1-0-0.mpr1.dfw2.us.above.net [64.125.28.198]

...is not too stable.

[edit on 16-8-2007 by 11 11]



posted on Aug, 16 2007 @ 01:46 PM
link   
I haven't got a clue what it means but here it comes



Tracing route to www.abovetopsecret.com [75.126.76.151]

over a maximum of 30 hops:



1 76 ms 139 ms 149 ms speedtouch.lan [192.168.1.254]

2 14 ms 29 ms 24 ms 195.190.249.18

3 13 ms 23 ms 18 ms iawxsrt-rt2-bb21-ge-2-1-0.wxs.nl [213.75.64.141]

4 18 ms 47 ms 46 ms PNI.planet.ams1.above.net [82.98.247.13]

5 * * * Request timed out.

6 53 ms 43 ms 23 ms so-1-0-0.mpr1.lhr2.uk.above.net [64.125.28.38]

7 144 ms 225 ms 96 ms so-4-0-0.cr1.dca2.us.above.net [64.125.27.57]

8 141 ms 134 ms 125 ms so-5-1-0.mpr2.atl6.us.above.net [64.125.29.37]

9 166 ms 277 ms 175 ms so-5-2-0.cr2.dfw2.us.above.net [64.125.29.18]

10 166 ms 146 ms 246 ms so-0-0-0.cr1.dfw2.us.above.net [64.125.28.209]

11 185 ms 178 ms 175 ms so-1-0-0.mpr1.dfw2.us.above.net [64.125.28.198]

12 264 ms 251 ms 267 ms ge4-14.cer01.dal01.dallas-border.com [64.124.79.206]

13 134 ms 160 ms 160 ms po53.fcr02.dal01.dallas-datacenter.com [66.228.118.166]

14 169 ms 168 ms 168 ms 75.126.76.151-static.reverse.softlayer.com [75.126.76.151]



Trace complete.



posted on Aug, 23 2007 @ 06:03 AM
link   
I got an connection timed out page when I was browsing ATS .

tracert www.abovetopsecret.com

Tracing route to www.abovetopsecret.com [75.126.76.151]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 59 ms 57 ms 57 ms 222-155-160-1.jetstream.xtra.co.nz [222.155.160.
1]
3 * * 161 ms MDR-IP03e-3-1-0.akbr3.global-gateway.net.nz [202
.50.236.114]
4 82 ms 77 ms 165 ms 202.50.232.205
5 81 ms 77 ms 77 ms 202.50.232.166
6 203 ms 205 ms 205 ms so0-1-1.labr5.global-gateway.net.nz [203.96.120.
78]
7 203 ms 204 ms 209 ms so2-0-0-0.labr4.global-gateway.net.nz [203.96.12
0.102]
8 205 ms 201 ms 205 ms sl-st20-la-6-2.sprintlink.net [144.232.154.209]

9 273 ms 236 ms 237 ms sl-crs2-ana-0-8-0-3.sprintlink.net [144.232.20.2
05]
10 235 ms 231 ms 236 ms sl-crs2-fw-0-2-0-1.sprintlink.net [144.232.18.53
]
11 264 ms 235 ms 231 ms sl-bb27-fw-15-0.sprintlink.net [144.232.11.135]

12 236 ms 265 ms 234 ms sl-st20-dal-1-0.sprintlink.net [144.232.9.136]
13 269 ms 271 ms 273 ms 144.228.250.114
14 271 ms 271 ms 270 ms border3.tge4-1-bbnet2.ext1.dal.pnap.net [216.52.
191.83]
15 236 ms 237 ms 272 ms softlayer-6.border3.ext1.dal.pnap.net [216.52.18
9.30]
16 236 ms 231 ms 232 ms po52.fcr01.dal01.dallas-datacenter.com [66.228.1
18.158]
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.



posted on Aug, 23 2007 @ 06:07 AM
link   
IT is crashing because, there are hackers out there trying to ruin it all.

Not to mention thousands of bugs and visitor impacts.

It is but common sense, is it not?



posted on Aug, 23 2007 @ 06:09 AM
link   

Originally posted by 12m8keall2c

I experienced a slight hiccup a few mintues ago, but all is fine now ... F A S T !
slight?
I couldnt get on for 45 minutes, then i started wondering what i could have said......


It works now, that's what matters



posted on Aug, 23 2007 @ 06:43 AM
link   
I was having the same problem too. I thought I was banned since it said the connection timed out and no matter if I erased all of my cookies no matter what I did, I couldn't log in.



posted on Aug, 23 2007 @ 07:03 AM
link   
Was also having a few problems and thought it was my browser:

Result:
Tracing route to www.abovetopsecret.com [75.126.76.151]
over a maximum of 30 hops:

1



new topics

top topics



 
3
<<   2 >>

log in

join