It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

My ATS bug (" Unknown column 'z' in 'where clause' ")

page: 1
2

log in

join
share:

posted on Feb, 10 2007 @ 07:10 PM
link   
Hi there,

Maybe one of the staff could help me with a technical problem. I deleted all my subscribed threads, and now MyATS page won't work anymore. All I see is " Unknown column 'z' in 'where clause' ". New threads I've posted on/subbed to won't show up either.

If anyone can help me I'd really appreciate it.

Best,
SteveR




(Mod edit: Added error message to title. Hope you don't mind. -- Majic)


[edit on 2/10/2007 by Majic]




posted on Feb, 10 2007 @ 07:14 PM
link   
To help, if this is a new problem.

I am running


Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.0.9) Gecko/20061206 Firefox/1.5.0.9
and had no problem after deleting my subscribed threads.

Since I just discovered that feature anyway, didn't seem like I needed to worry much about deleting them all.


Hope that helps. Is this what you're running, SteveR?



posted on Feb, 10 2007 @ 07:34 PM
link   
Hi Niteboy,

Thanks, but this problem occurs in both IE and Firefox.



posted on Feb, 10 2007 @ 07:37 PM
link   
clearly a SQL error, not something you can fix. Got a feelin' it's admin side.



posted on Feb, 10 2007 @ 07:40 PM
link   
Thought as much, I tried contacting staff about this and got no reply.

Surely someone admin side can help?




posted on Feb, 10 2007 @ 07:40 PM
link   
Hate to be the one to break the news.

but Steve, I think you broke it. (Your MyATS Page)


Just kidding, of course. I'm sure S.O. will have this fixed as soon as he hears about it.



posted on Feb, 10 2007 @ 07:41 PM
link   
Thanks Mechanic.

Fingers crossed...



posted on Feb, 10 2007 @ 07:44 PM
link   
I just deleted all of my subscribed threads, as a test.

All seems well for me.

Have you tried going to a thread and using the "Subscribe" button?



posted on Feb, 10 2007 @ 07:48 PM
link   
Thanks for the sacrafice, Mechanic


I've tried lots of things, that included, doesn't work at all. Keep getting "unknown column Z in where clause."

Oh well..



posted on Feb, 10 2007 @ 07:52 PM
link   
Just out of curiosity have you tried clearing your cache and cookies and restarting all your browsers, it might be trying to apply cached info to the SQL database and is not finding it because you deleted it.



posted on Feb, 10 2007 @ 08:00 PM
link   
Playing Favorites

I just deleted all my subscribed threads for the first time since I became a member.

There were so many of them, I couldn't even bring up the management screen.


I just didn't want to lose track of all those cool threads.


Now I'm starting over.


But I'm not seeing this bug. MyATS is working fine.

What happens if you log out, kill cookies and log back in?



posted on Feb, 10 2007 @ 08:00 PM
link   
Thanks shizzle, but no luck here.


Sent a U2U to S.O. though, hopefully he can take a look at this.



posted on Feb, 10 2007 @ 08:01 PM
link   
or a complete log out of all three domains ATS BTS And PTS?



posted on Feb, 10 2007 @ 08:02 PM
link   
Really strange how it's not happening to anyone else. I've logged out and in several times now..



posted on Feb, 10 2007 @ 08:07 PM
link   

Originally posted by SteveR
Really strange how it's not happening to anyone else. I've logged out and in several times now..

Because you removed all your subscribed forums, and the code never anticipated that.

I added one forum back to your list, it should be fine now.



posted on Feb, 10 2007 @ 08:10 PM
link   
Steve, you didn't tell us that you deleted your subscribed threads AND subscribed Forums there....



At least now we all know not to do that.



posted on Feb, 10 2007 @ 08:12 PM
link   
LOL, I see. Thank-you S.O. Just a question, is not possible to have no subscribed forums?



posted on Feb, 10 2007 @ 08:23 PM
link   

Originally posted by SteveR
is not possible to have no subscribed forums?


I just never anticipated anyone would use the MyATS without having subscribed forums... since that's the whole point!



posted on Feb, 10 2007 @ 08:25 PM
link   
I guess MyATS would be rather boring without subscribed forums, now that you mention it.



posted on Feb, 10 2007 @ 08:57 PM
link   
True, I shall have to find some different, more stimulating ones.


"Familiarity Fatigue" with the Para forum is setting in



new topics

top topics



 
2

log in

join