Is anyone getting a Fatal Error 100

page: 1
0

log in

join

posted on Nov, 2 2003 @ 11:06 AM
link   
I get this Fatal Error 100 and my seti closes, I have re-installed twice now. Don't know what more to do. Am I alone on this one?




posted on Nov, 2 2003 @ 11:12 AM
link   
the last person who got that went missing
be scared my friend, they're coming for you......................











posted on Nov, 2 2003 @ 11:16 AM
link   
O well if it happens, it happens.



posted on Nov, 2 2003 @ 11:17 AM
link   
seti's running fine for me



posted on Nov, 2 2003 @ 11:19 AM
link   
the little green men are coming for you


xn

posted on Nov, 3 2003 @ 06:27 AM
link   
I haven't gotten this error, but Seti@home was trying to send the results and then it kinda like froze and it wouldn't update the progress on sending the results, so I exited it and started it again and it said that I already sent the results and I don't think my number of workunits completed went up.



posted on Nov, 3 2003 @ 06:53 AM
link   
> 1.Uninstall SETI
> 2.Delete "SETI" folder under Program FIles
> 3.Reinstall SETI from the web site
> 4.Log on as an Existing User when prompted
> All previous work credit will appear and away you go...


Originally posted by ModestMike
I get this Fatal Error 100 and my seti closes, I have re-installed twice now. Don't know what more to do. Am I alone on this one?



posted on Nov, 3 2003 @ 07:55 AM
link   
ah I forgot to delete the folder. Thanks.



posted on Nov, 3 2003 @ 08:44 AM
link   
Did it work ok for you Mike?



posted on Nov, 3 2003 @ 11:20 AM
link   
Yeah man it worked, thanks a lot.





new topics
top topics
 
0

log in

join