It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

NASAs site

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Aug, 17 2006 @ 04:30 AM
link   
Have you noticed NASAs web site. It's acting funny. I got flashy thingies.

I've bet theyve found someone to talk at.




posted on Aug, 17 2006 @ 07:54 AM
link   
Looks normal to me... Could you describe these "flashy thingies," please? Where are they on the site? What makes you think that they are because they have "found someone to talk at?"



posted on Aug, 18 2006 @ 02:37 AM
link   

Originally posted by cmdrkeenkid
Looks normal to me... Could you describe these "flashy thingies," please? Where are they on the site? What makes you think that they are because they have "found someone to talk at?"


This is what I get when I type _www_nasa_gov


www.nasa.gov...

There's a few clicks, and in the upper left corner of my browser a white box flashes a few times, changes color, then I go to the above page.
I've not seen this behaviour before.




[edit on 18-8-2006 by bothered]



posted on Aug, 18 2006 @ 07:23 AM
link   
What browser do you use?

And what do you mean by "There's a few clicks"?



posted on Aug, 18 2006 @ 07:26 AM
link   
The site works fine for me.

Do not see any ' clicks ' or flashes.




posted on Aug, 18 2006 @ 08:01 AM
link   
Yeah, I'm not seeing anything odd either...



posted on Aug, 18 2006 @ 08:58 AM
link   
I use IExplorer 6.0 and I am redirected to the same link as bothered does, that of the STS-115: Atlantis



posted on Aug, 18 2006 @ 09:02 AM
link   
Yeah, NASA has always had some sort of intro like that before actually getting into thier site for as long as I can remember. The main reason for this is that most people go to the NASA page because of news on what they're up to. Right now, the big story is Atlantis going up soon. It changes with what they're doing.



posted on Aug, 19 2006 @ 05:51 AM
link   

Originally posted by Mindwalker
The site works fine for me.

Do not see any ' clicks ' or flashes.



I don't see an 'clicks' either, it's the browser re-direction sound.

The main purpose of the thread was to find out what the site was about, since I've not encountered that type of thing before. I just thought it strange.

MS Inter6.x+
XP Home
AMD 64-bit

(riddled w/ activity).



new topics

top topics



 
0

log in

join