It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

my ats problems

page: 1
0

log in

join
share:

posted on May, 21 2006 @ 10:44 AM
link   
hi,

im still having problems with threads created since the server move in 'my ats'.

if i click on any of them i just get a blank white page. i also spotted today an old thread i posted in which had a reply today, but it isnt showing up in my ats at all when it should have been at the top of the list.

can anyone figure out whats wrong please?




posted on May, 21 2006 @ 10:59 AM
link   
When you get a blank, white page, have you tried clicking refresh to see if that brings up the content?



posted on May, 21 2006 @ 12:11 PM
link   
yes, ive tried refresh on severl of the posts & even viewed the source code but there isnt any - its just all white



posted on May, 21 2006 @ 12:20 PM
link   
There should be a button on the home page with very basic troubleshooting steps. Something like, "first do this, then this, and check back".

First, delete cookies and the contents of your cache. Firefox refers to "cache" and IE refers to "Temporary Internet Files". Close your browser, open it back up and navigate to ATS. You'll probably have to login. Let us know the results of these steps.



posted on May, 22 2006 @ 03:36 AM
link   
ive done both of them and still have the same problem. im using firefox 1.5.0.3 btw.



new topics

top topics
 
0

log in

join