It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Tch. It seems we're malfunctioning.

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Feb, 21 2006 @ 06:33 PM
link   
First chat problems, and now I can't even access BTS.
Tell me I'm the only one who can't access BTS. Please?

I've checked, and it doesn't seem to be any kind of Firefox problem. IE didn't bring up the regular 'Page Not Found' thing, instead it brought up a search page and told me that www.belowtopsecret.com does not exist.

I hope this isn't the product of another attack on ATS


Anyone else having strange problems?

--Kit.




posted on Feb, 21 2006 @ 06:34 PM
link   
I just came from BTS, so I'm not sure this is a global problem.



posted on Feb, 21 2006 @ 06:37 PM
link   
I'm in BTS now.

No problems... don't use chat so can't help there.

:bnghd:

[edit on 21-2-2006 by Rren]



posted on Feb, 21 2006 @ 06:43 PM
link   
BTS is fine for me



posted on Feb, 21 2006 @ 06:44 PM
link   
Well, its good to know that the BTS thing is an isolated incident then.

Though the chat thing is not. There's another thread on that issue here.

--Kit.



posted on Feb, 21 2006 @ 06:56 PM
link   
Chat does not work for me either.
Keeps giving a timed out error.



posted on Feb, 21 2006 @ 09:16 PM
link   
Just tested it at 10:15PM EST and I'm able to get in just fine...

I guess whatever it was is fixed now.



posted on Feb, 21 2006 @ 09:18 PM
link   
Both chat and BTS work fine for me.
But, something must be amiss only cpr and another member are there.



posted on Feb, 21 2006 @ 10:08 PM
link   
Earlier today I couldn't login to chat because when I clicked login... it would time out. Now it is working fine for me. BTS has been working fine for me all day though.



posted on Feb, 21 2006 @ 10:10 PM
link   

Originally posted by DontTreadOnMe

But, something must be amiss only cpr and another member are there.



Actually that sounds like chat is running at the same speed it normally does.



posted on Feb, 21 2006 @ 10:18 PM
link   
Maybe chat will work for you if you try to access it through this link?



posted on Feb, 21 2006 @ 10:31 PM
link   
Chat seems to be working at this point, but I still can't access BTS.


--Kit.



posted on Feb, 21 2006 @ 10:33 PM
link   
BTS works fine for me. Maybe you need to clear your internet cache and/or delete your cookies?



posted on Feb, 22 2006 @ 03:01 AM
link   
I haven't been able to access ATS, through IE, all evening. I have to use another browser. Strange. (I ran virus scan, a couple of different spam scanners, deleted cookies and temporary files. hmmm.)



posted on Feb, 22 2006 @ 12:40 PM
link   

Originally posted by SourGrapes
I haven't been able to access ATS, through IE, all evening.

Maybe something in the Cosmos is telling you to give up IE.

Both Firefox and Opera are better browsers. Even after I upped my RAM, IE is still way slow.

[edit on 22-2-2006 by DontTreadOnMe]



posted on Feb, 22 2006 @ 12:52 PM
link   

Originally posted by SourGrapes
I haven't been able to access ATS, through IE, all evening. I have to use another browser. Strange. (I ran virus scan, a couple of different spam scanners, deleted cookies and temporary files. hmmm.)


I had the same problem from my work for 3 or so hours yesterday. I actually thought they blocked the ATS domain.


Seems today though, I have no problems.

During that time, I could access BTS but not ATS or any of the podcast feeds through iTunes. I could ping BTS ok but I couldn't get a response from ATS at all. Very strange.



posted on Feb, 22 2006 @ 04:04 PM
link   

Originally posted by DontTreadOnMe
Maybe something in the Cosmos is telling you to give up IE.

Both Firefox and Opera are better browsers. Even after I upped my RAM, IE is still way slow.

[edit on 22-2-2006 by DontTreadOnMe]


Yeah! I hear ya! If it weren't for Windows updates, I'd love to get rid of it. I use it more out of habit than anything else, even though firefox is my default.



posted on Feb, 22 2006 @ 05:16 PM
link   
Well the BTS problem had to be something I was doing wrong. I thought I cleared my cookies, but I don't remember at this point. Anyhow, I'm on a different computer now and BTS works fine.

Chat problems are gone for me as well.


--Kit.



new topics

top topics



 
0

log in

join