It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

WTF.......... chat???? ppffftttt

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Feb, 12 2006 @ 05:26 AM
link   
i know this is as top secret as it comes....

i can't get into to chat. all it says is "connecting to server" and doesn't get any further than that.

I've tried on ATS, BTS and PTS.

I've read the already posted threads on this subject and none of em' give any closure on how to get past this problemo!!!!

note*- i tried the solutions suggested




posted on Feb, 12 2006 @ 05:37 AM
link   
Well i cant really know for sure aht your problems is, but it will have something to do with your computer and not that chat servers.
The only advice i can give is to just download java again (might work)
Or you are behind some very strong firewall that is blocking the port.
Turn off your firewall if you have one, if it still doesnt work, i wouldnt have a clue.
All i can help with, sorry if it is not helpful.



posted on Feb, 12 2006 @ 03:55 PM
link   
Are you sure you have 200 posts ? connection error



posted on Feb, 13 2006 @ 12:52 AM
link   
216 posts.............

make that 217 and counting.............



posted on Feb, 13 2006 @ 12:56 AM
link   
Just to cover all bases, let's start at one. Have you upgraded flash?
And if so, could it be a firewall or blocker stopping the connection?

I just signed in and have no problems, and will be available to continue helping you with this issue.



posted on Feb, 13 2006 @ 01:12 AM
link   
blocker off............ firewall down.
flash upgraded
no go!

[edit on 13-2-2006 by spearhead]



posted on Feb, 13 2006 @ 01:43 AM
link   
Ok, but you should probably turn that stuff back on.

Will get back to you.



posted on Feb, 13 2006 @ 01:49 AM
link   
What is your connection speed? Is flash enabled in your IE addon section?

Try going to a flash based site and seeing if it responds up. Otherwise, clear cookies, and run again.



new topics

top topics



 
0

log in

join