It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Will someone help me please?

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Oct, 15 2005 @ 07:49 PM
link   
This is a new problem and I am technology challenged.

I can open a web page, but cannot open links. This problem gets worse every day. Today I find that I can't open the pod casts.

Here is the info about my computer:

Microsoft Windows 98, Second Edition 4.10.2222A
Computer: GenuineIntel, Pentium [r] 11 Processor
96.0MB RAM

Check performance:
System resources: 55% free
File system: 32-bit
Virtual Memory 32-bit
Disk Compression-not installed
PC Cards [PCMCIA] no PC card sockets are installed.

Hope this problem can be fixed....




posted on Oct, 17 2005 @ 11:30 AM
link   
My problem is solved.

Mahree



posted on Oct, 17 2005 @ 02:21 PM
link   
Well,
how did you fix it, incase it happens to some other member.



posted on Oct, 18 2005 @ 04:28 AM
link   

Originally posted by Sauron
Well,
how did you fix it, incase it happens to some other member.


I am embarassed to admit the details. :shk: I did mention that I was technology challenged, right?

I called my server. The dinging sound when I tried to open a link was my computer trying to tell me that it was blocking a pop up. dah
The technician explained to me that I could look down at the bottom bar on the screen and the computer tells you what it is doing.

So, on my msn toolbar, we took the x mark out of pop-ups allowed and that fixed the problem.

Mahree



posted on Oct, 18 2005 @ 09:50 AM
link   
well I won't laugh, but glad you got it fixed,
I was using a virtual drive program for the first time and it asked to unmount all drives, I thought it meant just the virtual drives, I was wrong took me a day to figure out what I did




top topics
 
0

log in

join