It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

[img] help please

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jul, 20 2005 @ 01:25 PM
link   
I am looking to put on [img] for my posts and it seems I can not turn it on. I have not been on for a bit and noticed that it does not show up in my signature. How do I turn it on, or is it not permitted??




posted on Jul, 20 2005 @ 01:28 PM
link   
Hopefully this will help...

www.abovetopsecret.com...




posted on Jul, 20 2005 @ 01:30 PM
link   

Originally posted by agentlopez
I am looking to put on [img] for my posts and it seems I can not turn it on. I have not been on for a bit and noticed that it does not show up in my signature. How do I turn it on, or is it not permitted??


It's because we on 'low bandwidth' at the moment.

Sanc'.



posted on Jul, 20 2005 @ 01:31 PM
link   

Originally posted by sanctum
It's because we on 'low bandwidth' at the moment.

Sanc'.


Oh, yeah! Duh! I was confused on what the issue was. Thanks Sanc.



posted on Jul, 20 2005 @ 01:38 PM
link   
Welcome back agentlopez!


ATS is going through some new changes at the moment, and so we are running in lowbandwidth..........so a few things don't show up when we are like this. Like our point count, and signatures.......and images can be gone. It all comes back when we are full speed.......so no worries, it wont be lowband forever. Things will get back to what your used to soon enough!

If I can help you with anything send me a u2u!



posted on Jul, 20 2005 @ 01:39 PM
link   

Originally posted by ZeddicusZulZorander

Originally posted by sanctum
It's because we on 'low bandwidth' at the moment.

Sanc'.


Oh, yeah! Duh! I was confused on what the issue was. Thanks Sanc.




No problem...




top topics
 
0

log in

join