It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Custom Title Error

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Apr, 6 2005 @ 08:10 AM
link   
My custom title has an n at the beginning which is not supposed to be there. At first I thought I typed it wrong so I bought a new title but the n is still there.

Please help.




posted on Apr, 6 2005 @ 10:49 AM
link   
Because you purchased your second title before your first title.



posted on Apr, 7 2005 @ 04:52 PM
link   
That's not fair - GodAtum has 3 lines



posted on Apr, 7 2005 @ 04:54 PM
link   

Originally posted by Hyperen
That's not fair - GodAtum has 3 lines



LoL thats pretty funny, is Simulacra right?



posted on Apr, 7 2005 @ 04:57 PM
link   

Originally posted by SpittinCobra

LoL thats pretty funny, is Simulacra right?


Not a clue - Better wait for someone knowledgeable about these things to come around here.

Shouln't be too long


Edit: Sorry Simulacra - didn't mean to imply you weren't knowledgeable, I'm sure you are right but I like to double source a lot of things...

[edit on 7/4/05 by Hyperen]



posted on Apr, 7 2005 @ 05:10 PM
link   
OK, I've worked out what's happening.

First, you didn't have a "DeltaNine is God" in the title. This nearly immediately qualifies it for the rubbish bin according to the software. The first title has to have this- titles after this it doesn't matter.

Second, you didn't send me the 500 points that I require to make it go through.

That is all.



posted on Apr, 7 2005 @ 07:58 PM
link   

Originally posted by Simulacra
Because you purchased your second title before your first title.


Is this it GodAtum? That's what it looks like. Could you confirm please? Try to just change first title.



posted on Apr, 7 2005 @ 08:03 PM
link   
He'll run out of points. I think the least that should happen is that he gets appaulse to make up for the points he lost trying to fix a BUG.



posted on Apr, 7 2005 @ 08:26 PM
link   
Weird......member “TheRanchMan” seems to be having the same issue. Looks like it is because the second title was purchased before the first.

www.abovetopsecret.com...



posted on Apr, 7 2005 @ 08:42 PM
link   
Thats what I was thinking, kinglizard.
I believe when you originally have no first line or second line wording or title, you have to get the first line first then second line. Changes after that make no difference.

Then again, with all the coding that went on between setting up the Peak Oil forum and changing the ATSNN vote coding, maybe its a code glitch?




seekerof



new topics

top topics



 
0

log in

join