It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Am I alone here?

page: 1
0
<<   2 >>

log in

join
share:
JAK

posted on Mar, 31 2005 @ 05:26 AM
link   
Hello?

It's all dark and I'm sacared, is anyone else here?




Muuuummm.


Jack




[edit on 31/3/05 by JAK]




posted on Mar, 31 2005 @ 05:29 AM
link   
I'm here, looks like ATS dropped off there for a second



posted on Mar, 31 2005 @ 05:31 AM
link   
Yup your alone........I am merely a voice in your head.



posted on Mar, 31 2005 @ 05:31 AM
link   
Blimey................have we all become invisible !!



posted on Mar, 31 2005 @ 05:37 AM
link   
We made a stand, but they got us ladies and gentlemen, few now remain but we shall take up the fight continuing to deny ignorance and seach for the truth




*realises its just a board glitch*


Ignore me




posted on Mar, 31 2005 @ 05:56 AM
link   
for some reasons, no one is apparenltly online


probably a bug in the system



posted on Mar, 31 2005 @ 06:18 AM
link   

Originally posted by UK Wizard

*realises its just a board glitch*


Glitch? *twitch* Huh? *twitch*


Yeah, I'm getting booted like we're high traffic, but we aren't.

First few eastern AM hours are always weird.



posted on Mar, 31 2005 @ 06:19 AM
link   
I'm online...


My connection 'froze' for a little while though.


Sanc',



posted on Mar, 31 2005 @ 06:20 AM
link   
I have been tring to get on for maybe 10 mins.

[edit on 31-3-2005 by SpittinCobra]



posted on Mar, 31 2005 @ 06:21 AM
link   
Same here, maybe it's a server problem



posted on Mar, 31 2005 @ 06:24 AM
link   
its taken me about 10 mins to get back here, wouldn't load up for a while

*sighs*



posted on Mar, 31 2005 @ 06:48 AM
link   

Originally posted by infinite
its taken me about 10 mins to get back here, wouldn't load up for a while

*sighs*


test (working on a theory)

Wasn't it.


I get 10 min on then 10 min off too.

[edit on 31-3-2005 by RANT]



posted on Mar, 31 2005 @ 06:49 AM
link   
Looks like I timed getting lunch perfectly


No problems here



posted on Mar, 31 2005 @ 06:51 AM
link   
Its good now I think, it seemed fine then gone again.



posted on Mar, 31 2005 @ 06:54 AM
link   
no, but I am in the surgery right now...

back home soon *damn work*...

dacruz



posted on Mar, 31 2005 @ 06:54 AM
link   
Denial of Service attack again?

I've been froze up twice, and timed out easily a dozen times.

I took a break, made some breakfast, and now it's working.

hmmm...



posted on Mar, 31 2005 @ 06:55 AM
link   

Originally posted by RANT

Originally posted by UK Wizard

*realises its just a board glitch*


Glitch? *twitch* Huh? *twitch*


Yeah, I'm getting booted like we're high traffic, but we aren't.

First few eastern AM hours are always weird.

I thought it was a national safety precaution to shut down the most provocitive controversial site on EARTH.
Wouldn't "Junior" consider this an unautherized gathering?

WrenLittle



posted on Mar, 31 2005 @ 06:57 AM
link   

Originally posted by SpittinCobra
Its good now I think, it seemed fine then gone again.


SpittinCobra, same for me.
I'm sure SO and Admin' are onto it.

Sanc'.



posted on Mar, 31 2005 @ 07:01 AM
link   
I'd say it was a network problem check out the last few hops from my tracert

this is when it was down

8 73 ms 5 ms 6 ms ge1-3-0-47.er1.thlon.uk.easynet.net [217.204.60.
20]
9 10 ms 5 ms 5 ms ge-5-0-2.402.ar2.lon3.gblx.net [67.17.212.93]
10 138 ms 111 ms 111 ms so0-0-0-2488m.ar1.dal2.gblx.net [67.17.73.30]
11 111 ms 111 ms 111 ms the-planet.ge-0-2-1.ar1.dal2.gblx.net [64.213.17
6.150]

this is now

8 80 ms 14 ms 7 ms ge1-3-0-47.er1.thlon.uk.easynet.net [217.204.60.
20]
9 14 ms 6 ms 8 ms ge-5-0-2.402.ar2.lon3.gblx.net [67.17.212.93]
10 121 ms 116 ms 112 ms so0-0-0-2488m.ar1.dal2.gblx.net [67.17.73.30]
11 111 ms 111 ms 111 ms the-planet.ge-0-2-1.ar1.dal2.gblx.net [64.213.17
6.150]
12 110 ms 109 ms 109 ms 70.85.127.30
13 113 ms 109 ms 110 ms 70.85.127.76
14 155 ms 133 ms 144 ms 12.96.160.4
15 109 ms 110 ms 109 ms 70.85.38.54

check the response times...



posted on Mar, 31 2005 @ 07:05 AM
link   
Can you put that in English at all?




top topics



 
0
<<   2 >>

log in

join