It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Can't Get Into myATS Section--SERVER-MAINTENANCE Msg.

page: 1
4

log in

join
share:

posted on Jul, 4 2019 @ 08:40 AM
link   
No biggie...as things elsewhere in the site are apparently running a lil better this morning.
Still, I have no way to get into my list of subscribed threads without a sign saying servers are being worked on.

Is this true for everyone?


Not trying to be a dick...as I know ATS mgmt. has been, lately, workin' on the whole site.
edit on 4-7-2019 by IAMTAT because: (no reason given)




posted on Jul, 4 2019 @ 08:49 AM
link   

originally posted by: IAMTAT
No biggie...as things elsewhere in the site are apparently running a lil better this morning.
Still, I have no way to get into my list of subscribed threads without a sign saying servers are being worked on.

Is this true for everyone?


Not trying to be a dick...as I know ATS mgmt. has been, lately, workin' on the whole site.


Nope...fine here after message from Springer about maint....



posted on Jul, 4 2019 @ 08:55 AM
link   

originally posted by: mysterioustranger

originally posted by: IAMTAT
No biggie...as things elsewhere in the site are apparently running a lil better this morning.
Still, I have no way to get into my list of subscribed threads without a sign saying servers are being worked on.

Is this true for everyone?


Not trying to be a dick...as I know ATS mgmt. has been, lately, workin' on the whole site.


Nope...fine here after message from Springer about maint....


Hmmm...Whenever I click "myATS" I STILL just get the 'Server Under Maintenance' sign.
All my other site links are working fine.
edit on 4-7-2019 by IAMTAT because: (no reason given)



posted on Jul, 4 2019 @ 09:03 AM
link   
Could be a cached page, try to resolve it by pressing cntrl+F5 when on the page in question.



posted on Jul, 4 2019 @ 09:05 AM
link   

originally posted by: GreenGunther
Could be a cached page, try to resolve it by pressing cntrl+F5 when on the page in question.


That did the trick!
THANKS!



posted on Jul, 4 2019 @ 09:09 AM
link   

originally posted by: IAMTAT

originally posted by: GreenGunther
Could be a cached page, try to resolve it by pressing cntrl+F5 when on the page in question.


That did the trick!
THANKS!


Anytime



posted on Jul, 4 2019 @ 09:21 AM
link   
a reply to: IAMTAT

'might be a cached page. Try logging out then back in. (Honestly..I never log out....always on)



posted on Jul, 4 2019 @ 09:31 AM
link   

originally posted by: mysterioustranger
a reply to: IAMTAT

'might be a cached page. Try logging out then back in. (Honestly..I never log out....always on)


'ctrl+F5' fixed it.



posted on Jul, 4 2019 @ 09:37 AM
link   
The "live" portion of the banner is not updating, but everything thats listed has been posted to.

"Silent Rotor" is the last post showing on "live", but looking elsewhere, posters have added to it.

Interesting...



posted on Jul, 4 2019 @ 11:02 AM
link   

originally posted by: IAMTAT

originally posted by: GreenGunther
Could be a cached page, try to resolve it by pressing cntrl+F5 when on the page in question.


That did the trick!
THANKS!

Seems like this has been resolved.
So thread closed.

Further discussion of the Maintenance should happen here
www.abovetopsecret.com...




top topics



 
4

log in

join