It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

ATS is running smoothly.

page: 1
13
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Jul, 10 2018 @ 08:29 AM
link   
I mean, WTF is going on? For the last few weeks there's been no slow down for me. I click on any given topic and it is THERE. No waiting. No time for me to get on my phone and catch up on my Words with Friends. Go to get another coffee? I don't have the tie for that. There's a readin to do.

Anyone else not having problems?





posted on Jul, 10 2018 @ 08:33 AM
link   
a reply to: intrepid

I will agree that this site is the slowest loading site that I visit. I still don't have time to get coffee while waiting but it's slow enough to be annoying.



posted on Jul, 10 2018 @ 08:46 AM
link   
a reply to: intrepid

Is your ATS running? Well you better go and catch it!



posted on Jul, 10 2018 @ 08:48 AM
link   
a reply to: intrepid

I think the Russian hackers are too busy watching the World Cup.

I'm sure they'll be back in no time to wreak havoc on ATS.



posted on Jul, 10 2018 @ 08:55 AM
link   
a reply to: intrepid

I've been coming to this site for 10+ years. I have never (save for the odd day once a year) had an issue loading a page on this site. I click it, and it loads. Methinks the issue originated from your end.
edit on 10-7-2018 by MrSensible because: (no reason given)



posted on Jul, 10 2018 @ 08:55 AM
link   
All the paranoid schizophrenic posts always cracked me up.

"I was gonna click this link, talking about hollow earth and the purple skeleton inside JFK's corpse, when the page 404'd! Its gotta be the deep state! THEY KNOW I KNOW!"

sheesh.



posted on Jul, 10 2018 @ 09:01 AM
link   
Boy oh boy, what a great day to visit you mean its safe for me to come back? I feared I had been sent off to lagland.

-Alee



posted on Jul, 10 2018 @ 09:19 AM
link   
Are all you people running ancient computers with internet explorer or something?? I don't think i've ever had problems loading ATS...and I use the full site on mobile...



posted on Jul, 10 2018 @ 09:29 AM
link   
It's true, there was some serious lagging here a while back but the past 2 weeks or so ago I haven't had any page-hangs at all.

Must have paid the rent!



posted on Jul, 10 2018 @ 09:29 AM
link   
actually now that you mention it, it has been running a bit smother.



posted on Jul, 10 2018 @ 10:17 AM
link   
I remember one day someone sort of hacked ATS and everybody had the same pic of a chick for avatar.

That was kind of fun for all except Skeptic Overlord.
edit on 10-7-2018 by Trueman because: (no reason given)



posted on Jul, 10 2018 @ 11:18 AM
link   

originally posted by: MrSensible
a reply to: intrepid

I've been coming to this site for 10+ years. I have never (save for the odd day once a year) had an issue loading a page on this site. I click it, and it loads. Methinks the issue originated from your end.


Why do you assume your experience is like everyone else's? There has been a widespread slowdown issue affecting many people that has been widely reported. I, too, have been coming here over ten years on a near daily basis, and I definitely, without a doubt, experienced severe issues these last few months. If you didn't, good for you, but don't assume your own personal experience is valid for everyone.



posted on Jul, 10 2018 @ 11:26 AM
link   
a reply to: MrSensible

The smart phone optimization sucks, but that’s about my only connection/loading complaint..



posted on Jul, 10 2018 @ 12:40 PM
link   
a reply to: intrepid


So the quantum time crystal backups are running smoothly?? And everybody's IP addressed has been mapped back to MAC and THEY know who we are. So why not?

Next thing you know they will announce https!!

There is some saying about gift horse and mouth or some such. It is very strange to type a response without the cursor stopping for a few seconds I must say!!



posted on Jul, 10 2018 @ 01:14 PM
link   

originally posted by: schuyler

originally posted by: MrSensible
a reply to: intrepid

I've been coming to this site for 10+ years. I have never (save for the odd day once a year) had an issue loading a page on this site. I click it, and it loads. Methinks the issue originated from your end.


Why do you assume your experience is like everyone else's? There has been a widespread slowdown issue affecting many people that has been widely reported. I, too, have been coming here over ten years on a near daily basis, and I definitely, without a doubt, experienced severe issues these last few months. If you didn't, good for you, but don't assume your own personal experience is valid for everyone.


Was ATS the only site that was slow loading for you?

My first guess would be general internet lag...network delay or ISP lag or both.

Does ATS have different "ports" that serve content differently based on location? I remember in the bad old days of the early internet some servers would do that to compensate for problems downstream with some ISP's, but I think that practice went the way of the dodo's for the most part.

Private servers/content/IP backbones still do it for a variety of reasons though.



posted on Jul, 10 2018 @ 02:31 PM
link   

originally posted by: Riffrafter

originally posted by: schuyler

originally posted by: MrSensible
a reply to: intrepid

I've been coming to this site for 10+ years. I have never (save for the odd day once a year) had an issue loading a page on this site. I click it, and it loads. Methinks the issue originated from your end.


Why do you assume your experience is like everyone else's? There has been a widespread slowdown issue affecting many people that has been widely reported. I, too, have been coming here over ten years on a near daily basis, and I definitely, without a doubt, experienced severe issues these last few months. If you didn't, good for you, but don't assume your own personal experience is valid for everyone.


Was ATS the only site that was slow loading for you?


Yes.



posted on Jul, 10 2018 @ 06:27 PM
link   
What happened with the stars in this thread? Looks like a mod closed it but no announcement.



posted on Jul, 11 2018 @ 07:15 AM
link   

originally posted by: Trueman
What happened with the stars in this thread? Looks like a mod closed it but no announcement.


It was moved to Board Biz. No stars in this forum.



posted on Jul, 11 2018 @ 08:30 AM
link   

originally posted by: intrepid

originally posted by: Trueman
What happened with the stars in this thread? Looks like a mod closed it but no announcement.


It was moved to Board Biz. No stars in this forum.


Oh..., ok. I not even knew that forum exists.



posted on Jul, 11 2018 @ 08:46 AM
link   
The music thread loads waaaaay too slow.



new topics

top topics



 
13
<<   2 >>

log in

join