It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Overnight issue

page: 1
26
<<   2  3 >>

log in

join
share:

posted on Apr, 13 2018 @ 07:32 AM
link   
Clearly, something went wrong.

I can see why we're having the problems (important JavaScript not being loaded onto the page), however, I still can't determine the cause.

I don't think it's serious.

Still looking into it.




posted on Apr, 13 2018 @ 07:33 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

All the best to you good sir!



posted on Apr, 13 2018 @ 07:36 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Switch it off and back on again?

...seriously though good luck fixing it, I personally haven't had any problems.



posted on Apr, 13 2018 @ 07:41 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Thanks, S.O.

Very glad to know you're on this!



posted on Apr, 13 2018 @ 07:42 AM
link   
Ahhh, yes! We have top men working on it!
Top.
Men.

Good luck SO!



posted on Apr, 13 2018 @ 07:51 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

For whatever it's worth...

It seems 'reply' works from my Android phone, but not from my laptop. Mobile vs Desktop issue maybe?

That's really all I can see from here.

ETA...'Edit' also seem to work from my droid. One other thing I noticed is the top banner doesn't show up now when you scroll up in a thread, you now have to scroll all the way up to see it (on my desktop). FWIW.


edit on 4/13/2018 by Flyingclaydisk because: (no reason given)



posted on Apr, 13 2018 @ 08:08 AM
link   
My evil ass can post, but the internet always seems to run faster here at Langley.



posted on Apr, 13 2018 @ 08:11 AM
link   
I'm replying normally on desktop version.

There was some legacy code associated with the old ATS Live show that began misfiring at around 3AM my time. Not sure why yet, but will be looking into it. I've disabled it for now.

Some may have noticed that the site footer wasn't loading. The code error prevented the entire footer from running, where there is a number of dynamic elements that load all the JavaScripts that run much of the site's features. Since the ATS Live code wasn't loaded onto the mobile version of the site, that's why mobile users didn't have any problems.

More as I know it.



posted on Apr, 13 2018 @ 08:13 AM
link   
Everything works now from my laptop since about 10 minutes. Fixed the problem I assume?



posted on Apr, 13 2018 @ 08:14 AM
link   
a reply to: AugustusMasonicus

Same here at GCHQ



posted on Apr, 13 2018 @ 08:17 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

good job , .. ya fix it...



posted on Apr, 13 2018 @ 08:19 AM
link   
Can confirm replying via desktop now!

HOORAY FOR OUR OVERLORD!




posted on Apr, 13 2018 @ 08:22 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Nice work!



posted on Apr, 13 2018 @ 08:24 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Thank you for your diligence SkepticOverlord.

Confirming a return to standard functionality here, on all platforms at my disposal, those being two android mobile devices and a Windows XP desktop.



posted on Apr, 13 2018 @ 08:29 AM
link   
Yay.



posted on Apr, 13 2018 @ 08:29 AM
link   
Well done that man! Bravo



posted on Apr, 13 2018 @ 08:33 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Yay working. I was on my Android phone the whole time and couldn't access... So not just desk tops affected maybe it was area based? Canada here.



posted on Apr, 13 2018 @ 08:33 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Still cannot seem to flag or star though...



posted on Apr, 13 2018 @ 08:37 AM
link   
Can star and flag old posts before the issue started

But... Currently its saying I have flagged all the posts in New Topics



posted on Apr, 13 2018 @ 08:37 AM
link   
Switch to the 100% Colombian java usually gets the non working parts working lol




top topics



 
26
<<   2  3 >>

log in

join