It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Problems with my mobile login to ats.

page: 1
1

log in

join
share:

posted on Jan, 24 2018 @ 07:08 PM
link   
Hope someone can help me here. about a week ago my mobile was somehow logged out from ats. every time i try to log in it says it encountered a serious issue and to reload the page. i reloaded the page and tried to log in half a dozen times and no luck.




posted on Jan, 24 2018 @ 07:51 PM
link   
a reply to: luke1212

Have you tried a different browser ?



posted on Jan, 24 2018 @ 08:52 PM
link   
a reply to: Timely

i have not, didnt really want to switch to a different one. never had any problems with it before now.



posted on Jan, 24 2018 @ 09:21 PM
link   
a reply to: luke1212

You can always switch back.

I have firefox, chrome and IE all on my phone, just choose your default when you settle on a favourite.



posted on Jan, 24 2018 @ 09:50 PM
link   
a reply to: luke1212

any chance you may be using a bracket of some sort in your password?

(.....) [....]

that screwed my mobile account for a while...




posted on Jan, 24 2018 @ 11:22 PM
link   
This may not help you but I've had nothing but problems (sign in and posting) with ATS using my mobile. With the popularity of this site, I would of thought they would've had their mobile issues resolved by now. It got so aggravating that I finally gave up on the whole idea.



posted on Jan, 24 2018 @ 11:30 PM
link   

originally posted by: mtnshredder
This may not help you but I've had nothing but problems (sign in and posting) with ATS using my mobile. With the popularity of this site, I would of thought they would've had their mobile issues resolved by now. It got so aggravating that I finally gave up on the whole idea.


Hrmmm, I'm usually mobile when I visit.

Most threads are prime bathroom accompaniment.



posted on Jan, 24 2018 @ 11:38 PM
link   
a reply to: luke1212

Have you tried resetting your browser?




top topics



 
1

log in

join