It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

I can't see my full post on Chrome OR Safari? What the heck?

page: 2
5
<< 1   >>

log in

join
share:

posted on Jun, 18 2017 @ 06:51 AM
link   
a reply to: mblahnikluver

Thanks for helping the rest of us to avoid it, as well.




posted on Jun, 18 2017 @ 06:58 AM
link   
a reply to: mblahnikluver

Sometimes these little problems are really annoying and not obvious.

Glad it's sorted though and now other people know not to do it too



posted on Jun, 18 2017 @ 08:29 AM
link   

originally posted by: mblahnikluver
a reply to: TerryDon79

Yea I checked all of that and it doesn't show. Maybe it's on my end? I don't know.

Here is the thread. It's my post at the end. It only shows "This is why I still come to ATS" It shows nothing after that. I took a screen shot of the edit page and it shows everything but when I post it shows the first sentence. Can you see my entire post? Maybe it's my laptop?

Thread

Windows 10 Insider Preview ?
Just a thought . Some strangeness in some builds



posted on Jun, 18 2017 @ 08:57 AM
link   
a reply to: mblahnikluver

..think its your end...something regarding sizing(zoom-ease of access-magnifier) WITHIN the box...also possibly font size inside....

Ive had a minor similarity this week within my pre-posting. Somehow, my post within was looking like 200% zoom...huge.

It has since gone back to normal, and only this site for me was affected. Sorry I cant be of more help....
MS



posted on Jun, 18 2017 @ 09:16 AM
link   
a reply to: TerryDon79

Funny you should say that.

I've been a faithful user of FF for years.
Hated Chrome.

Now, I use Chrome on my desktop....for the speed.
FF, even in the most recent version, is a horrible resource hog.
Go figure.



posted on Jun, 18 2017 @ 12:09 PM
link   
a reply to: DontTreadOnMe

Adobe updater/client service is too.



posted on Jun, 18 2017 @ 12:14 PM
link   
a reply to: DontTreadOnMe



That's really strange. I've found the EXACT opppsite. I can't think of a reason why though.



posted on Jun, 18 2017 @ 12:29 PM
link   
a reply to: TerryDon79

For Firefox? I never used it that much. Normally Chrome, or Opera several years ago.



posted on Jun, 18 2017 @ 12:41 PM
link   
a reply to: pfishy

Yeah. I used to use FF for everything, but it turn into a dog of a browser so changed to Chrome. Over a couple of years I got fed up with it so tried FF. Everything loads quicker and I've had 0 problems with it.

I still use Chrome as my browser of choice for everything else though. It's just here it's seems to be iffy.

ETA: I should note that I use my iPhone and Chrome 90% of the time I'm on here with 0 issues.
edit on 1862017 by TerryDon79 because: (no reason given)



posted on Jun, 18 2017 @ 02:37 PM
link   
a reply to: TerryDon79

Chrome was iffy here for me too, but I've replaced my phone since then and it works perfectly now. And yeah, my phone is pretty much the only device I use on here.



posted on Jun, 18 2017 @ 04:48 PM
link   
what do you expect It was a Apple that almost killed snow white .



posted on Jun, 18 2017 @ 05:29 PM
link   
a reply to: midnightstar

I don't see any fairytale virgins in here...



new topics

top topics



 
5
<< 1   >>

log in

join