It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Any problems posting pictures?

page: 2
3
<< 1   >>

log in

join
share:

posted on Mar, 16 2017 @ 08:46 AM
link   
a reply to: eriktheawful
You're the best!!! Thank you so very much!!!
Pictures on ATS are like my hands...I can't talk without them!




posted on Mar, 16 2017 @ 09:15 AM
link   
Hey guys...I'm seeing pictures!!!! Woohoo!!!!



posted on Mar, 16 2017 @ 09:19 AM
link   
They look fine to me.



posted on Mar, 16 2017 @ 09:24 AM
link   
a reply to: Springer

They are now working. We just had to make you show up and say hi.
Hey Springer! Lol



posted on Mar, 16 2017 @ 09:25 AM
link   
a reply to: Martin75

Yes, I can see your OP pictures again too.

Something may have been in the middle of being updated, don't ask me what, I'm not that IT guy, hehehehe.



posted on Mar, 16 2017 @ 09:25 AM
link   
a reply to: Martin75

Howdy!



posted on Mar, 16 2017 @ 09:49 AM
link   
I just tried again. I think I've now given up. iPad and iPhone both don't work with way too much work. I tested out the photo size (photo investigator), it was less than 2 mb, and ATS uploaded said it only supports "image' files. It's saved as .jpg, says jpeg though, and when I took a screen shot of that info, the uploader looked like it worked perfect.
Except it didn't go in to my pics 🙄

Too much work to change file format, even if size is fine, and then find out it still doesn't work.

Maybe with the next ATS upgrade, pics will just upload easier?



posted on Mar, 16 2017 @ 09:52 AM
link   
a reply to: snowspirit

I've run into that too: .jpg vs .jpeg.

My fix was to just rename the file extension to .jpg, then the issue was gone.



posted on Mar, 16 2017 @ 10:08 AM
link   
a reply to: eriktheawful

How does that get done on iPad? Without having to download more apps😕

According to photo investigator, the file extension is already img_ooo3.jpg, but format is jpeg, but isn't considered an image file

edit on 16-3-2017 by snowspirit because: (no reason given)



posted on Mar, 16 2017 @ 10:28 AM
link   
a reply to: blend57

I don't know why but I love your Avatar Blend! It's poetic, dark and enticing.

You always find the coolest pics.



posted on Mar, 16 2017 @ 10:29 AM
link   
a reply to: Martin75

For the OP i haven't had any problems with posting pictures. Maybe it's lag?



posted on Mar, 16 2017 @ 12:01 PM
link   

originally posted by: Neith
a reply to: blend57

I don't know why but I love your Avatar Blend! It's poetic, dark and enticing.

You always find the coolest pics.


Thanks! It is a little dark ..isn't it. I musta been in a "mood" when I made it... To show you how dark it is really:



Maybe I shouldn't make them when I'm grumpy..lol

Thanks again!


blend57



posted on Mar, 16 2017 @ 02:22 PM
link   

originally posted by: brutus61

originally posted by: AboveBoard
a reply to: Martin75

I can't see either photo on my phone. It is a random box. That started happening for me last night.

Also, from my phone, I can't use any pictures in my public file. Nothing happens when I try to select them...



I had a similar problem with being able to insert pictures I had uploaded to ATS. A mod shared a solution which did not fix my problem but allowed me to use my pics. Go to uploaded pictures, select picture, scroll down and use img code in your post. It will put your pic in the post. Hope this helps.


Thanks. I do that oh my computer. On my phone, however, the pics are there but when I try to select them, nothing happens.




new topics

top topics



 
3
<< 1   >>

log in

join