It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

image uploader still wont work even after ad block disabled

page: 1
2

log in

join
share:

posted on Dec, 28 2016 @ 11:27 AM
link   
as the title says any one know why i turned the ad block off yesterday and it says only a few mins for uploader to show still wont?




posted on Dec, 28 2016 @ 11:34 AM
link   
Same here. It happened after the last update on ATS actually. My ad blocker is turned off also and it makes no difference. I'm running Safari, an older version which I have to stick with until I update my operating system. Which entails me going to the Apple store for them to do it so I won't lose all my photos and docs. This will cost a lot of money and time to do and I've been dragging my feet on it. Luckily I had a few photos already uploaded before the update on ATS so at least I have an avatar.

STM



posted on Dec, 28 2016 @ 11:45 AM
link   

originally posted by: haven123
as the title says any one know why i turned the ad block off yesterday and it says only a few mins for uploader to show still wont?


Maybe try clearing out your browser history and cookies.



posted on Dec, 28 2016 @ 11:50 AM
link   

originally posted by: MisterSpock

originally posted by: haven123
as the title says any one know why i turned the ad block off yesterday and it says only a few mins for uploader to show still wont?


Maybe try clearing out your browser history and cookies.



that worked



posted on Dec, 28 2016 @ 11:54 AM
link   

originally posted by: haven123

originally posted by: MisterSpock

originally posted by: haven123
as the title says any one know why i turned the ad block off yesterday and it says only a few mins for uploader to show still wont?


Maybe try clearing out your browser history and cookies.



that worked


Excellent, thank you for using ATS technical support.

Please watch your spam folder for the satisfaction survey.




posted on Dec, 28 2016 @ 01:09 PM
link   

originally posted by: MisterSpock

originally posted by: haven123

originally posted by: MisterSpock

originally posted by: haven123
as the title says any one know why i turned the ad block off yesterday and it says only a few mins for uploader to show still wont?


Maybe try clearing out your browser history and cookies.



that worked




Excellent, thank you for using ATS technical support.

Please watch your spam folder for the satisfaction survey.



lol
edit on 28-12-2016 by haven123 because: (no reason given)




top topics
 
2

log in

join