It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Politics@ATS down??

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jan, 27 2005 @ 02:01 PM
link   
I logged in yesterday with no problem, but then, when I tried to read my post , I get the white screen "THE PAGE CAN NOT BE DISPLAYED" what gives? site down, or is it me?




posted on Jan, 27 2005 @ 02:29 PM
link   
Its you. P@ATS loads just fine for me.

Are you by any chance using the AOL Browser?



posted on Jan, 27 2005 @ 02:41 PM
link   

Originally posted by dreamlandmafia
Its you. P@ATS loads just fine for me.

Are you by any chance using the AOL Browser?


Oh god no. There is NO aol on this puter anywhere. I friggin hate AOL. hmm wonder whats up...



posted on Jan, 27 2005 @ 06:09 PM
link   
I dont get it. I can access every part of this site, except that one. Am I the only one this is happening to? My computer os working just fine to. No problems with any other sites, or this one. hmmmm...



posted on Jan, 27 2005 @ 06:16 PM
link   
I'm reading this on it now.

In fact...


You're soaking in it!



posted on Jan, 27 2005 @ 06:22 PM
link   
Oh, this is not cool. Any ideas why this would be happening? I dont think I got "banned".lol...SOMEBODY HELP !!!!



posted on Jan, 27 2005 @ 06:35 PM
link   
Okay, no ideas here beyond guesses and computer feeb fallbacks.

Delete all cookies, reboot. Log back in to all boards.

Then let us know???



posted on Jan, 27 2005 @ 06:59 PM
link   

Originally posted by RANT
Okay, no ideas here beyond guesses and computer feeb fallbacks.

Delete all cookies, reboot. Log back in to all boards.

Then let us know???


I give up. I killed all the cookies, even in my temp files. reboot, and ran spy and virus scan just to be sure. all is well, no problems with anything, but that one site...not a biggie i guess, since the election is over and all.

BTW, the ignorance denied site is awesome...



posted on Jan, 27 2005 @ 07:10 PM
link   
Ah well. Might be some strange combination of browser and settings.

Thanks for going through protocals of checking everything. At least we have a record if more pop up.

It may just "fix itself" as new server issues get ironed out. Bump this in a week or so, if not.

We'll see if others have the same problem or yours is fixed by then.



posted on Jan, 27 2005 @ 07:38 PM
link   

Originally posted by RANT
Ah well. Might be some strange combination of browser and settings.

Thanks for going through protocals of checking everything. At least we have a record if more pop up.

It may just "fix itself" as new server issues get ironed out. Bump this in a week or so, if not.

We'll see if others have the same problem or yours is fixed by then.


God i love this site. You guys are all pro. it prob will ,,,



posted on Jan, 31 2005 @ 02:12 AM
link   
I just flushed out all the cookies like a week ago and about 5 minutes ago, I started to able to go to P/ATS. even this morning, it would not let in. I kept getting a "page unavailble" . Now, out of the blue it works again. Ohwell. THis time i wont question the answers. I just thank the stars. Feel free to dump this post in the trash.

This one to, as it is irellevant..

BTW----> "Ignorance Denied" section is friggin sweet. Lots of goodies in there. peace out..



new topics

top topics



 
0

log in

join