It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Punctuation missing from thread titles

page: 1
7

log in

join
share:

posted on Jul, 27 2016 @ 03:23 PM
link   
I've noticed lately that punctuation marks aren't appearing in thread titles. Not the end of the world but it makes for some awkward reading. Anybody else noticing this? I tend to browse in Chrome. Maybe its browser specific?




posted on Jul, 27 2016 @ 03:26 PM
link   
a reply to: Syphon

It's an issue I've had to work around. As if we don't have enough to consider before committing words to the esosphere.



posted on Jul, 27 2016 @ 03:28 PM
link   
a reply to: Syphon

It's an issue I've had to work around. As if we don't have enough to consider before committing words to the esosphere.



posted on Jul, 27 2016 @ 04:38 PM
link   
Like periods at the end of thread titles?



posted on Jul, 27 2016 @ 04:48 PM
link   
a reply to: avgguy

Question marks, comas, colons - full and semi. Pretty much all punctuation.



posted on Jul, 27 2016 @ 04:55 PM
link   
a reply to: Syphon

I noticed it the other day too.

I'm assuming it was some kind of glitch, but it seems to have been fixed.

Refresh your recent topics page now and you'll notice that the punctuations are all back in the thread titles.



posted on Jul, 27 2016 @ 05:37 PM
link   
a reply to: Syphon
I fear it is not browser-specific (I'm on Firefox), but I think it's a fairly new development.
I do know that it's ruddy annoying.
Some of my thread titles are questions.
Many of my threads are part of a series, so I like to have an umbrella series title followed by a semi-colon and the individual title.
Hyphens still seem to appear, though.



posted on Sep, 15 2016 @ 02:33 PM
link   
Any plans to fix this one?

I use Chrome both mobile and desktop. Think it's the same on both.



new topics

top topics



 
7

log in

join