It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Fotr the Last Hour or So, Site impossible to Navigate.

page: 2
12
<< 1    3 >>

log in

join
share:

posted on Jul, 23 2016 @ 03:11 AM
link   

originally posted by: reldra
a reply to: reldra

but this website is STILL like quicksand.

Nothing quick about this sand.

site is running like we are all on 9600 baud modems.




posted on Jul, 23 2016 @ 03:15 AM
link   
a reply to: SaturnFX

15 min past the hour when i hit reply.

ok, getting faster?
edit on 7 23 2016 by burgerbuddy because: (no reason given)



posted on Jul, 23 2016 @ 03:15 AM
link   

originally posted by: burgerbuddy
It was slow for me getting here too.

All other sites are fine.



yes, ATS is slow.



posted on Jul, 23 2016 @ 03:17 AM
link   

originally posted by: SaturnFX

originally posted by: reldra
a reply to: reldra

but this website is STILL like quicksand.

Nothing quick about this sand.

site is running like we are all on 9600 baud modems.


LOL, you are correct. And I will see this post in about 4 minutes.



posted on Jul, 23 2016 @ 03:26 AM
link   
a reply to: reldra

Again, I recommend ignorancedenied.com but it is not like here. You should arrive with a gentle touch. If that is not your thing, you should not go there. It is I think 'untouched oasis'.



posted on Jul, 23 2016 @ 03:30 AM
link   
 


off-topic post removed to prevent thread-drift


 



posted on Jul, 23 2016 @ 03:52 AM
link   
a reply to: reldra

Im in New Zealand and everywhere else is OK. ATS takes at least 30 seconds to load very simple pages.



posted on Jul, 23 2016 @ 03:52 AM
link   
a reply to: SaturnFX

this looks interesting , a treasure hunt!

Ignorance denied
edit on 23-7-2016 by reldra because: (no reason given)



posted on Jul, 23 2016 @ 04:02 AM
link   
It can't be just the site. My original speed test on Verizon speedtest was somethihng like 1.6 mbps down. It is supposed to be 100 MBPS down. Even after the hard reboot and system diagnotiscs, the down was not what it should be. The UP was always fine.

And when I was on the phone with the last tech support, places like CNN were glitching. First lines and then a few seconds and then the website.

Not to mention, Verizon's own computer system was down to even look my account.

Something more than ATS being slow happened today.



posted on Jul, 23 2016 @ 04:20 AM
link   

originally posted by: chr0naut
a reply to: reldra

Im in New Zealand and everywhere else is OK. ATS takes at least 30 seconds to load very simple pages.


Yes. Though I have seen a lag in other sites I nomally do not see. Not oas bad as here, but a lag that doesn;t normally happen.

I am wondering if the CME that wasan;t supposed to hit actually did,

Spacweather



Radiation from the two flares ionized the top of Earth's atmosphere, causing a blackout of shortwave radio transmissions over the Pacific side of Earth. Blackout maps from NOAA show the frequencies and territories affected: blackout #1, blackout #2. People who might have noticed the blackouts include ham radio operators, mariners and aviators.


I just looked. According to NASA, yesterday, was suposed to bypass the Earth. Apparently, not completly.



posted on Jul, 23 2016 @ 04:24 AM
link   

originally posted by: burgerbuddy
It was slow for me getting here too.

All other sites are fine.



My last post went up fast.

It appears to be fixed.
edit on 23-7-2016 by reldra because: (no reason given)

edit on 23-7-2016 by reldra because: (no reason given)



posted on Jul, 23 2016 @ 04:43 AM
link   

originally posted by: DBCowboy
a reply to: reldra

Customer support is actually run by demons in hell.

True story.


How did you find out ? Thats one of our closest guarded secrets . Was it on Hillary's server?



posted on Jul, 23 2016 @ 04:47 AM
link   
a reply to: reldra
I have been trying to login since 4:30am our time Reldra.

Got coffee, fired up computer, click on ATS and I have to login.

I Never logout, so that was odd....but it happens.

LOGIN DID NOT WORK!!!!!

I start to shake a little, but not in a panic....yet. Three more tries and a bead of sweat starts to form.

Was I banned???? Oh God. OK, take a deep breath!

Send email to webmaster asking if there is an 'issue' with my account.

Its been 3 min! Why no response?? I want a cigarette, no you idiot, its been 1 1/2 years since you quit!

STILL NO RESPONSE! Its been a whole 5 mins.......ok Try ANOTHER password reset, what the hell....

No copy and paste this time, I write down the temp password.

Bingo, I'm IN. THANK YOU GOD!!!!

I think I will die early in the apocalypse......

True story, sadly.

I'm Steve, and I am an ATS addict.



posted on Jul, 23 2016 @ 04:53 AM
link   

originally posted by: Gothmog

originally posted by: DBCowboy
a reply to: reldra

Customer support is actually run by demons in hell.

True story.


How did you find out ? Thats one of our closest guarded secrets . Was it on Hillary's server?


Nope, Trump thought he owned the rights and sued in court.



posted on Jul, 23 2016 @ 04:54 AM
link   
a reply to: stosh64

it actually lasted a lot longer than that. There was no panic.



posted on Jul, 23 2016 @ 07:01 AM
link   
site been bad glitchy for the past couple of days for me. had the server maintenance page come up saying to many connections for a day or two. then night before last and yesterday it had been dropping me saying timed out when posting, if i hit refresh it showed the post i had just made.

another thing that's been happening for a while, is when thread pages load it takes twice as long as the recent page or my posts pages.

this has been happening since the last DDOS attack.
edit on 23-7-2016 by hounddoghowlie because: (no reason given)



posted on Jul, 23 2016 @ 07:29 AM
link   
a reply to: reldra

And you wrote that at 12:54 am.
And now its 7:28 am.

And the site is unbelievably slow; the lag is about 3 to 5 minutes.
And from my experience it started sometime yesterday afternoon.

I dunno what's up with this.



posted on Jul, 23 2016 @ 07:38 AM
link   
Something is seriously wrong.I've had to fight my way onto site twice this morning trying 3 different browsers.



posted on Jul, 23 2016 @ 07:38 AM
link   
Something is seriously wrong.I've had to fight my way onto site twice this morning trying 3 different browsers.



posted on Jul, 23 2016 @ 07:38 AM
link   
Something is seriously wrong.I've had to fight my way onto site twice this morning trying 3 different browsers.




top topics



 
12
<< 1    3 >>

log in

join