It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Why Can't ATS get it right?

page: 1
6
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Mar, 22 2016 @ 08:26 AM
link   
Yeah, these buttons that I don't need, Facecrap, Twitter and whatever, take up to thirty seconds to load up. Really? After the page is fully done, I have to wait sometimes thirty seconds for this crap? I'm not even on FB or Tweeting so they are useless to me.


Didn't work when they were on the side and they ain't working now. SO, got anything to say? Come on, I shouldn't have to wait to read a page, not unlike any other site, so why do I have to deal with this junk here? It's a free site yada yada but come on, it shouldn't be this hard to read threads.




posted on Mar, 22 2016 @ 08:28 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher
That problem is not happening for me. Perhaps your end?



posted on Mar, 22 2016 @ 08:28 AM
link   
It loads pretty much instantaneous for me.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:30 AM
link   
My ATS is MUCH faster than before on android, tablet and pc. Could if be your device?



posted on Mar, 22 2016 @ 08:31 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher

Since the last update, have you cleaned out your cache? I know that the recent update may not work if users have the old ATS still in the cache.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:31 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher

Some people do have those accounts and may want to link ATS to them, to share what they read here with others. Get the word out, so to speak. All the buttons load just fine for me, so maybe it's your browser or internet connection. No one is forcing you to read any of this, but you act like ATS owes you something.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:32 AM
link   
a reply to: DISRAELI

Possible, but why? The 64,000 dollar question.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:35 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher

Clear cookies, cache, reset browser, turn the damn thing off.

Hold a hammer over it in a threatening manner when you power it back on…



posted on Mar, 22 2016 @ 08:44 AM
link   
a reply to: intrptr

Always a good day when I get a response from you. I'll play around and see what happens. I do like the hammer answer, as it works well many times.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:44 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher
Instantaneous for me on all of my browsers. That's saying a lot for Internet Explorer and Edge. Both suck.

Sounds like you need to turn off hardware acceleration in your browser to start with. Then maybe run ccleaner, malwarebytes, and adwcleaner.



posted on Mar, 22 2016 @ 08:54 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher






posted on Mar, 22 2016 @ 08:55 AM
link   
a reply to: Klassified

I'll try that stuff but last time I did that it killed Firefox. For some reason I had no backup browser and killed the computer for internet access.

Bloody crap, why can't it just work?



posted on Mar, 22 2016 @ 09:00 AM
link   
a reply to: TheSpanishArcher

Never been faster for me so as others said it must be a problem your end.

As to the buttons I imagine it's a great way to get new members even if us older members do not see the point in it.



posted on Mar, 22 2016 @ 09:11 AM
link   
a reply to: nonspecific

I do understand the reasons for the links but why they aren't working right for me is a mystery.

I'll get on it tomorrow as I have to go to work shortly.



posted on Mar, 22 2016 @ 09:17 AM
link   
If worse comes to worst then it might be worth looking into browser extensions to mitigate the issue.



posted on Mar, 22 2016 @ 09:32 AM
link   

originally posted by: TheSpanishArcher
a reply to: Klassified

I'll try that stuff but last time I did that it killed Firefox. For some reason I had no backup browser and killed the computer for internet access.

Bloody crap, why can't it just work?

If doing that stuff "killed" the browser, you have bigger problems you need to have taken care of. Also, if you are running an "internet security suite" of any kind, that can be problematic when cleaning up a machine. Especially Norton, McAfee, Kaspersky, Avast, and AVG. These programs usually cause more problems than they fix.

BTW, only get ADWCleaner from bleepingcomputer.com. I can't vouch for the safety of any other sites you can download it from.



posted on Mar, 22 2016 @ 09:52 AM
link   
a reply to: intrptr

Ohh! Can I help!

*hey he told you to clear cookies, reboot, reset browser...first...I did not follow his orders...I tried the last first...



posted on Mar, 22 2016 @ 10:05 AM
link   
a reply to: Quantum12

Lol, no more loading problems!



posted on Mar, 22 2016 @ 10:07 AM
link   
The site works better for me now than it has in any time that I can remember.



posted on Mar, 22 2016 @ 11:24 AM
link   
Look into the Noscript add-on for Firefox. It can prevent a lot of stuff loading on websites that will slow down your browsing if, like me, you're using an older machine.



new topics

top topics



 
6
<<   2 >>

log in

join