It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Avatar Background trouble

page: 1
5

log in

join
share:

posted on Mar, 12 2016 @ 12:03 PM
link   
I tried to change my lizard to a longer lizard, but it does not display anything in the background of the avatar, i put it there and use a transparent gif as an avatar



but nothing, to rule out my image is not adequate i stole another member background

files.abovetopsecret.com...

and the only thing i see is after i hit submit the link goes from img/ug56e3699c.png to img/ug56e369, so i think this is what is happening.

I'm using chrome if that's of any help, any suggestions?

ETA: in explorer is the same
edit on 12-3-2016 by Indigent because: (no reason given)




posted on Mar, 12 2016 @ 12:59 PM
link   
a reply to: Indigent

You havent been following today threads? There are a bunch on this subject today in the NEW section......



posted on Mar, 12 2016 @ 01:01 PM
link   
Having the same issue.... apparently it keeps appearing and disappearing.

WTH guys??




posted on Mar, 12 2016 @ 01:03 PM
link   

originally posted by: blupblup
Having the same issue.... apparently it keeps appearing and disappearing.

WTH guys??



Turn the light on dumbass...



posted on Mar, 12 2016 @ 01:15 PM
link   

originally posted by: nonspecific

originally posted by: blupblup
Having the same issue.... apparently it keeps appearing and disappearing.

WTH guys??



Turn the light on dumbass...


done! Now what?
edit on 12-3-2016 by Dumbass because: (no reason given)



posted on Mar, 12 2016 @ 01:22 PM
link   
a reply to: mysterioustranger

so here is another and no answer



posted on Mar, 12 2016 @ 01:56 PM
link   

originally posted by: Indigent
a reply to: mysterioustranger

so here is another and no answer

Indeed.



posted on Mar, 12 2016 @ 02:12 PM
link   
a reply to: Indigent

Perhaps your background is of the wrong size (too long) and thus cannot display in the avatar box?

Recommended background size is 200x435 pixels.



posted on Mar, 12 2016 @ 03:16 PM
link   
a reply to: swanne

no i tried the one of someone else that is working and it does not work for me



posted on Mar, 12 2016 @ 03:19 PM
link   
a reply to: Indigent

Hm.

Have you tried changing the mini-profile background colour? I see it's set to a black colour, which happens to match your displayed background.



posted on Mar, 12 2016 @ 03:21 PM
link   
a reply to: swanne

Yeah i tried transparent and other combos but the image i want to display doesn't appear, any image, even my old background that worked 2 years does not display now



posted on Mar, 12 2016 @ 03:27 PM
link   
a reply to: Indigent

Okay so we ruled out sizing and background colour as causes for the problem.

Next possibility: maybe your image address is altered? Any missing letters, even a single one, in the address will cause the image to vanish. Make sure it's really "http://" followed by "files.abovetopsecret.com/files/img/ug56e3699c" followed by ".png", no spaces.



posted on Mar, 12 2016 @ 03:55 PM
link   
a reply to: Indigent

I know the background image width is limited to 200 pixels but now the length can be much much larger.

There is a thread somewhere that explains how to do it, the only thing that has changed is the image length.

I think this thread...

www.abovetopsecret.com...



posted on Mar, 12 2016 @ 08:45 PM
link   
a reply to: Indigent

Just read the threads, huh? Seems this issue is all over today and why. Thats all Im saying.

I dont have the issue so Im sorry I cant be of direct help...other than say its being discussed a lot today all ready.

Peace



posted on Mar, 12 2016 @ 08:48 PM
link   
a reply to: Klassified

Hey Klass-...seeing this is a hot topic in the NEW threads today...Im just trying to direct to them. Just tryin to help thats all.

We've both been on here a good while. 6-ish years or so each....My intentions were good



posted on Mar, 12 2016 @ 09:24 PM
link   

originally posted by: mysterioustranger
a reply to: Klassified

Hey Klass-...seeing this is a hot topic in the NEW threads today...Im just trying to direct to them. Just tryin to help thats all.

We've both been on here a good while. 6-ish years or so each....My intentions were good

Oh...Shazbot, my apologies. That was directed at no one in particular. I was just agreeing with the OP that answers haven't been as forthcoming as we'd like yet, but SO will get around to it. He usually does.



posted on Mar, 12 2016 @ 09:52 PM
link   
So bigfatfurrytexan told me what i was doing wrong

I was copy/pasting my link in the box i shown in the op, instead use the thing circled in red in your uploads







top topics



 
5

log in

join