It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable in your ad-blocking tool.

Thank you.


Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.


Help ATS via PayPal:
learn more

Mouse over cursor glitch?

page: 1

log in


posted on Feb, 21 2016 @ 12:37 PM
For the past week or a little longer I have been having issues with hyper links, stars, flags, reply and ect. The cursor is not changing from the arrow to the hand finger cursor you need to open these features. I noticed if I go up or down the page and find a reply button that changes the cursor I can then go back to one that was not working and it then works.

At first I thought I just needed to reboot, but several reboots and I am having troubles. I would add that ATS is the only place I've had this problem.

Anyone else having troubles?

posted on Feb, 21 2016 @ 12:41 PM
a reply to: AlaskanDad

Just curious. Are you using Windows 10?

posted on Feb, 21 2016 @ 12:48 PM
a reply to: Lurker1

Linux mint 17.2 with firefox

I would state again this is a recent problem.

When I tried to mouse over the reply in Lurker1's post it was dead, went up to my post and then the reply activated, went back down page and I was able to mouse over and activate the rely to Lurker1's post.

strange glitch

posted on Feb, 21 2016 @ 12:57 PM
a reply to: AlaskanDad

Weird. Thanks for the input though. My sister is mulling over buying a laptop, but we are both hesitant because of all the negative press on Windows 10.

posted on Feb, 21 2016 @ 02:29 PM
a reply to: AlaskanDad

You do know this week the format has changed at ATS? Skeptic Overlord has a thread about it. Colors, schemes, mobile....thats prob it.

Find his thread.

Here it is. Prob. something/adjustment you need due to this:
edit on 21-2-2016 by mysterioustranger because: added new design link/Feb 2016

posted on Feb, 21 2016 @ 02:41 PM
It might be a Firefox issue. I have been having the same problem off and on for years. Refreshing the page usually fixes it for me. A little annoying but not a big deal.

posted on Feb, 21 2016 @ 02:44 PM
a reply to: Neysa

See above response
edit on 21-2-2016 by SkepticOverlord because: (no reason given)

posted on Feb, 23 2016 @ 12:04 AM
I've noticed that behavior a lot over the last few weeks. I'm using Chrome.

Perhaps it is related to the format changes. However, I shouldn't have to make changes to my system to support those changes.

I think it's a bug. So, I'm just chiming in with my experience. It's annoying but not a show stopper.


new topics

top topics


log in