It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Embedded video issues...(Update: Problem resolved. Move along folks.)

page: 1
0

log in

join
share:

posted on Jan, 3 2016 @ 06:37 AM
link   
I'm having an issue on my machine here at work that I have never had before and was wondering if it was a site issue or a machine issue.

I'm running Chrome in Windows 7 on a standard DELL Optiplex 390.

When I open threads that have a video embedded in the OP, the HTML5 video player is taking up like 3/4 of my screen and I can't even see the OP or most of the second posts on the threads. Below is a screenshot of what I am seeing on my end:



Anyone else encountering this issue?
edit on 1 3 2016 by SgtHamsandwich because: (no reason given)




posted on Jan, 3 2016 @ 06:46 AM
link   
a reply to: SgtHamsandwich

Yes, I had this issue at one time as well. It was an issue with Chrome.

I unchecked "use a web service to resolve navigation errors" and "prefetch resources to load pages more quickly" in the Chrome setting and the issue was resolved.

Can't tell you why that worked, but it did for me.



posted on Jan, 3 2016 @ 06:53 AM
link   
a reply to: introvert

Yup, that totally worked. Problem resolved.

Thank you so much sir as that was getting to be very frustrating.




posted on Jan, 3 2016 @ 06:59 AM
link   
Problem solved


Thread closed.




top topics
 
0

log in

join