It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable in your ad-blocking tool.

Thank you.


Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.


Help ATS via PayPal:
learn more

Is ATS having problems today?

page: 1

log in


posted on Nov, 1 2015 @ 03:17 PM

I have been trying to log on all day. The site would not upload. I would be on the ATS page but would only get a white screen and a square for a coors commercial.

Turned my computer off and on. Again would try to load and it would continue to try, but wouldn't. Went to "Is this thing on" and it stated ATS was up and running.

Now I finally got on, but having problems loading pages. Tried to go to 'New topics" and got a blank screen.

Not having any problems with other sites.

Anyone else having problems?

posted on Nov, 1 2015 @ 03:20 PM
None at all

Works perfectly for me

Actually super fast today

posted on Nov, 1 2015 @ 03:21 PM
a reply to: crappiekat
No problems for me.
Running on Firefox.

posted on Nov, 1 2015 @ 03:28 PM
a reply to: crappiekat

You could try clearing cache and cookies- I know, the first go to. You can also try going here

choose 'delete all sites' and use the downward arrow on the bar to increase to 1mb.

Sometimes it takes a minute for these options to load.

If you play an online flash game, besides participating on bulletin boards, can increase to 10mb.

This may help here.

edit on 1-11-2015 by reldra because: (no reason given)

posted on Nov, 1 2015 @ 03:31 PM
Very fast for me today. No issues at all.

posted on Nov, 1 2015 @ 03:52 PM
Thanks for your replies.

Yes I did clean out my cache. It was right after that I started having problems.

I will check out that link.

So far everything seems ok now.

new topics

top topics

log in