It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable in your ad-blocking tool.

Thank you.


Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.


Help ATS via PayPal:
learn more

Ads take up entire screen even when logged in

page: 2
<< 1   >>

log in


posted on Sep, 24 2015 @ 03:01 PM
Staff Reminder:

20b) Ad Blockers: As the Websites are provided as a free service, in part through the income of our advertising, you agree not to use "ad-blocking" software or similar built-in web browser options designed to obfuscate or block online advertising while using the Websites.

Terms and Conditions of Use--Please Review

posted on Sep, 24 2015 @ 03:18 PM

originally posted by: SkepticOverlord
a reply to: Kapusta

I've never seen an overlay ad that didn't have an [X] to close it... or that didn't disappear when clicking outside the boundaries of the ad.

I believe you SO, Truly .

Respectfully though , this did happen to me often . I'll do my best to provide evidence of my claim for the future. If it happens again of course.

If I had to guess what happen exactly i would say that the [X] was most likely on the Ad. However the Ad was to large and half of it was off screen , the part that happen to be off was the part with the X . if that makes sens . I am not to computer savvy

Hope that helps .

posted on Sep, 24 2015 @ 08:16 PM
This is what happens to me when I access myATS --complete with sound

posted on Sep, 24 2015 @ 08:42 PM
i am having a problem with ads popping up directly in the the center of the screen, making it impossible to read any posts.
there is no x-ing them out, when i click on them they take me to some Yahoo site.
i have not found a way to turn them off..any help would be great!!

posted on Sep, 24 2015 @ 10:49 PM
I never had any difficulty with banner ads on ATS until just now. All of a sudden while browsing the forums my pc started to lag terribly. I exited and did the usual cache cleaning, etc, and tried again. I couldn't even load a page. I rebooted and came back to find my screen almost completely covered with giant banner ads with no "x" to remove them.

My pc settings didn't spontaneously change in the middle of browsing the forums. Was this on your end ATS? Should I expect this from now on or is something wrong? Any help would be appreciated.

BTW, the drain on my pc was immense. I have a pretty decent system and never run into problems like that.

new topics

top topics
<< 1   >>

log in