It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable in your ad-blocking tool.

Thank you.


Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.


Help ATS via PayPal:
learn more

Problems using the site via iPad

page: 1

log in


posted on Jul, 17 2015 @ 01:18 AM
Problems with iPad using previous and current os and browser versions:

- Using Chrome the site constantly jumps to the Youtube app, which then switches back to chrome and loads up youtube.

- Using Chrome or Safari it is difficult to compose a reply and none of the buttons such as 'insert link' work. You also cannot scroll in the text entry box.

Surely most people access the site using tablets these days so the site should be built for and tested against them...

posted on Jul, 17 2015 @ 01:41 AM
I use Mercury regularly without many issues.

posted on Jul, 17 2015 @ 03:11 AM
I agree with a Mandroid above.

I use Mercury and only Mercury and have never had an issue. Not saying that it ok for it not to work appropriately but it's almost impossible to have one set up where every browser ever created works 100% flawlessly. Any time you have issues and report them admin/owners always look into it though so...

Thanks for reporting it.

posted on Jul, 17 2015 @ 03:26 AM
a reply to: Kangaruex4Ewe

Well since we're talking about it I am unable to use quotes or link properly with an iPad on Chrome or Safari, I'm pretty sure I have all the latest updates.

I suppose I'll try this other browser you guys are talking about.

posted on Jul, 17 2015 @ 06:44 AM
Thanks guys ill give Mercury a go

posted on Jul, 18 2015 @ 09:46 PM
a reply to: EasyPleaseMe

Try UC Browser.

posted on Jul, 18 2015 @ 09:48 PM
I don't post a thread and rarely respond in threads if I'm on a mobile device the site is format for them at all.

posted on Jul, 19 2015 @ 08:58 PM
a reply to: controllwebhack

I gave Mercury and a few others a go but UC seems to work best thanks.

top topics


log in