It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Very SLOW internet all day, 6/25/2015

page: 1
4
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Jun, 25 2015 @ 05:21 PM
link   
Anyone else have lagging internet today?

I live in Western New York and have had extremely slow internet service all day.

I have Time Warner Cable as an ISP and pay for 50mb/sec. It is lucky to be 5k/sec most of the day today.

And yes, I have reset the router and all the pc's.

Just curious if anyone else has similar experience today.
edit on 6 25 2015 by stosh64 because: (no reason given)




posted on Jun, 25 2015 @ 05:23 PM
link   
it's Nyet Neutrality !!

always geting net neutered.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:25 PM
link   
a reply to: xuenchen

That's my fear, is this the new norm??

Only half joking......



posted on Jun, 25 2015 @ 05:26 PM
link   
a reply to: stosh64

Try doing CC Clean that might help.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:27 PM
link   
a reply to: stosh64

did you mean yesterday? you wrote 5/25? but then 6/25 is my today so.. for me it was 6/24...

Mine was so slow I thought my router was dying.

not sure on the speed of the service, but I was having dial up flash backs.
edit on 25-6-2015 by Reverbs because: (no reason given)



posted on Jun, 25 2015 @ 05:28 PM
link   
a reply to: stosh64

Very slow internet from a month ago?? Sorry, can't remember what I ate for lunch, let alone my internet speeds from a month ago.. 5/25/2015 is your title...



posted on Jun, 25 2015 @ 05:31 PM
link   
a reply to: Reverbs

Doh...I meant 6/25, that is my 'today' also.

Edited the title, thanks



posted on Jun, 25 2015 @ 05:32 PM
link   
a reply to: jhn7537

Yeah, getting senile in my old age.

Fixed it, thanks.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:34 PM
link   
a reply to: RealTruthSeeker

Every time I start up or shut down.

Also did it for the heck of it while using it today.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:38 PM
link   

originally posted by: stosh64
a reply to: jhn7537

Yeah, getting senile in my old age.

Fixed it, thanks.





I'm around Chicago w/ Blast internet from Comcast, just ran my speedtest.net and i got 60 mbps down and 12 mbps up, so I'm looking good today
edit on 25-6-2015 by jhn7537 because: (no reason given)



posted on Jun, 25 2015 @ 05:38 PM
link   
a reply to: stosh64

Only thing I can think is to call your ISP and ask them to reset your speed. That worked for me once, but it doesn't all the time. Worth a shot though.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:44 PM
link   
a reply to: RealTruthSeeker

Thanks, at this point it is worth a shot.



posted on Jun, 25 2015 @ 05:47 PM
link   
a reply to: jhn7537

Damn, I just got 2.5mb DL and 5.2mb UL.

That is terrible for me.

I am going to call my ISP.

ETA: Just did the TWC speed test and got 1.4mbps. Expecting to hear this soon,



edit on 6 25 2015 by stosh64 because: (no reason given)



posted on Jun, 25 2015 @ 06:12 PM
link   
Mine began late last night, (6/24) around 10 PM CDT. It hasn't gotten any better through the day. It isn't the computer because it is happening to both computers. Extremely frustrating.



posted on Jun, 25 2015 @ 06:13 PM
link   
a reply to: stosh64

I just found this... You made me want to do a speed test, to see..



"The ‘Internet Health Test’ Works: TWC, Verizon and More Accused of Slowing Data Speeds"

bgr.com...

“Data compiled using the Internet Health Test show us otherwise – that there is widespread and systemic abuse across the network. The irony is that this trove of evidence is becoming public just as many in Congress are trying to strip away the open internet protections that would prevent such bad behavior.”
edit on 25-6-2015 by Reverbs because: (no reason given)



posted on Jun, 25 2015 @ 06:17 PM
link   
a reply to: Reverbs

Thanks for the link. As unsettling as it was.

Slowing from 50mbps to 1.5 though???? Damn.



posted on Jun, 25 2015 @ 06:19 PM
link   
a reply to: Reverbs

I seem to be running at 300kb... I peak at 450kb...
If I am not insane I think this connection is supposedly 50Mb

What in the freak?



posted on Jun, 25 2015 @ 06:20 PM
link   
a reply to: stosh64

I live on the West Coast of Canada and for the past few days my internet has been very sluggish/unresponsive. Is it affecting all the sites you go to or only some? I'm finding that ATS in particular is a problem site where I have to wait 30 seconds for a thread to load or a page to refresh. My tinfoil hat thought that this was because of the recent passing of Bill C-51 in Canada but looks like that was a stretch.



posted on Jun, 25 2015 @ 06:22 PM
link   
a reply to: Reverbs

I feel your 'freak'





posted on Jun, 25 2015 @ 06:23 PM
link   
a reply to: MonkeyFishFrog

It is across the board, everything I attempt, even music.






top topics



 
4
<<   2 >>

log in

join