It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

insert an image from your library button not working

page: 1
1

log in

join
share:

posted on Jun, 20 2015 @ 08:45 PM
link   

edit on 20-6-2015 by hknudzkknexnt because: (no reason given)




posted on Jun, 20 2015 @ 08:47 PM
link   
a reply to: hknudzkknexnt

What is lybrary??

In your thread title the word Lybrary?



posted on Jun, 20 2015 @ 08:48 PM
link   
sorry library..

and no I uploaded photos but cannot insert images



posted on Jun, 20 2015 @ 11:45 PM
link   
a reply to: hknudzkknexnt

Im just inserting this castle in my reply to you.



Are you doing it right? Upload, click it...highlight the use in post link INTO your reply like I did here.

And like I did with this one of my ring.




edit on 20-6-2015 by mysterioustranger because: (no reason given)



posted on Jun, 21 2015 @ 12:54 AM
link   
a reply to: hknudzkknexnt

When you upload an image, click on it and just below the image it will say "BBcode for use in post:"

That is what you will copy/paste into a post




Hope this helps....



posted on Jun, 21 2015 @ 01:04 AM
link   
a reply to: hknudzkknexnt


---OR---

If it is already in the "public" folder, you can click onto the mountain scene looking icon above when making a post, that is next to the cloud looking icon
(hover your clicker over it and it will say "insert image from library"....but it only uses those that are already placed in the public folder gallery in your uploads area


Does that make sense? I hope...



edit on 20-6-2015 by snarky412 because: reword my wording to better understand



posted on Oct, 14 2015 @ 07:03 PM
link   
Im having issues inserting an image during a post.i click on it and all i get is a 4" long rectangle empty looking thing up above my post,nothing! only thing i can do just to even get out of that is click on the "x",which is on the right side of the rectangle.

lil help here?

more and more this website is making me mad.everythings got to be complicated and difficult.never in my life have i had issues up loading an avatar or inserting an image until i came here few days ago.or maybe it's just me.



posted on Oct, 14 2015 @ 07:25 PM
link   
a reply to: Dripper

nevermind,i sorta got this thing figured out.For those of you having issues,like me.create an account with photobucket.on the right side of the pic you'll see 4 diff options,pick the last last that starts with "IMG".copy and paste the url from photobucket unto this site.All i know is it works.




top topics



 
1

log in

join