It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

504 error ATS down ?

page: 1
9
<<   2 >>

log in

join
share:

posted on Apr, 21 2015 @ 07:58 PM
link   
I am sure you guys are aware , But I am curious to know What happen ?

Another DDOS ?


I hope not

NOTE: I am getting an error still on the recent post page .

Hope all is Well ATS .


edit on 21-4-2015 by Kapusta because: (no reason given)



ETA: Looks Like Everything Is Working now
edit on 21-4-2015 by Kapusta because: (no reason given)




posted on Apr, 21 2015 @ 08:03 PM
link   
Same issues here. Unable to load the page for a while then getting error when trying access New or Recent.
Just got a message that Time Warner Cable is out in large areas of the country so I'm wondering ....here's my source.
downdetector.com...



posted on Apr, 21 2015 @ 08:03 PM
link   
a reply to: Kapusta

I can't access recent posts, just a white screen with error is small black font, top left.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:07 PM
link   

originally posted by: diggindirt
Same issues here. Unable to load the page for a while then getting error when trying access New or Recent.
Just got a message that Time Warner Cable is out in large areas of the country so I'm wondering ....here's my source.
downdetector.com...


Yeah I hope that is the case ! and it's not a DDOS Attack , Let us cross our fingers . I just don't know why we would have an error on the "recent post " page



posted on Apr, 21 2015 @ 08:08 PM
link   
a reply to: Kapusta

The fact that we are here typing this tells me the problem lies elsewhere and not DDoS



posted on Apr, 21 2015 @ 08:10 PM
link   

originally posted by: woogleuk
a reply to: Kapusta

The fact that we are here typing this tells me the problem lies elsewhere and not DDoS


I know ATS has a DDOS safety measure , I am not very PC savvy , But could it have been some strange Attack ?



posted on Apr, 21 2015 @ 08:10 PM
link   
a reply to: diggindirt

I don't have TWC or Comcast nor anything related to either one, and its doing the same thing for me when I go to new or recent.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:11 PM
link   
Not a clue. Some limited area's seem to be working just fine, so as I understand a DDOS, it's probably something else going on.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:23 PM
link   
it said for me something like refuse_connection_error and i thought "those bastards finally got rid of me"



posted on Apr, 21 2015 @ 08:25 PM
link   
Not that tech savvy, kept getting a 504 Bad Gateway message, if that helps. Otherwise, nary a clue.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:27 PM
link   
a reply to: Kapusta

Got the same thing...just figured it was Bush's fault like everything else...



posted on Apr, 21 2015 @ 08:28 PM
link   
a reply to: IntroduceALittleIrony
I don't have Comcast either but my understanding is that they are having issues with internet outages in places all across the nation. Locals who have Comcast are reporting that they are unable to access the net or their cable. My uneducated thought was that perhaps ATS has servers on the Comcast system. Have no idea really. ATS was the only site I attempted that didn't load.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:30 PM
link   
a reply to: Blaine91555

Good.. its not just me.. I can get the home page. But when I hit NEW ( forum ) it doesn't even come up 404 or page not found. It just says ERROR ..

And now verrrrrrrry slow to load.

I'M ON VERIZON
edit on 21-4-2015 by Bigburgh because: (no reason given)



posted on Apr, 21 2015 @ 08:32 PM
link   
a reply to: rockpaperhammock

That's the first thing I thought as well. I also got the error page when I logged out and tried to log back in, but then I just put the home URL in my browser and it let me back in.

This doesn't sound good at all.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:32 PM
link   
I'm having trouble connecting with a lot of sites this afternoon.

I think ATS ought to have a 404 page made from the end of the Star Trek TOS episode "The Changeling".



NOMAD: Error. Error. Error. Examine.
KIRK: You are flawed and imperfect! Execute your prime function!
NOMAD: I shall analyse error. Analyse error,
KIRK: Now. Get those antigravs on it.
NOMAD: Examine error. Error.
(The anti-gravs are not stopped by any forcefields.)
KIRK: We've got to get rid of it while it's trying to think.
SPOCK: Your logic was impeccable, Captain. We are in grave danger.
KIRK: Scotty, the transporter room.
NOMAD: Analyse error.
(Kirk and Spock carry Nomad out, followed by Scott.)

NOMAD: Error.
KIRK: Scotty, set the controls for deep space. Two ten, mark one.
SCOTT: Aye, sir.
NOMAD: Faulty!
Ready, sir?
NOMAD: Faulty!
KIRK: Nomad, you are imperfect!
NOMAD: Error. Error.
KIRK: Exercise your prime function.
NOMAD: Faulty! Faulty! Must sterilise. Sterilise!
KIRK: Now!
SCOTT: Energising.
(They observe the satisfying explosion on a monitor.)



posted on Apr, 21 2015 @ 08:32 PM
link   
Same here, no access to 'new' or 'recent' whatever that's about, however some service checkers had the whole site down a while ago.

I don't get the reams of dialogue from a Board moderator input tonight either in this forum?



posted on Apr, 21 2015 @ 08:32 PM
link   
a reply to: Blaine91555

Nothing from the big man yet eh ?


Keep us Updated if you can .


Kap



posted on Apr, 21 2015 @ 08:36 PM
link   

originally posted by: diggindirt
a reply to: IntroduceALittleIrony
I don't have Comcast either but my understanding is that they are having issues with internet outages in places all across the nation. Locals who have Comcast are reporting that they are unable to access the net or their cable. My uneducated thought was that perhaps ATS has servers on the Comcast system. Have no idea really. ATS was the only site I attempted that didn't load.



It has to be on ATS' side, but I'd imagine if their ISP is having a problem then it would show website wide, and not just on one or two pages.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:37 PM
link   
New/Recent/etc pages should now be working for members.

I disabled the page as part of testing the issue.

It turns out an IP based in Yonkers, NY was hitting a few pages at a pace of hundreds of times per second. It's a private IP with a cable ISP, and their activity has been reported.

This started at about 7:40 PM EDT, and it was some kind of automated script since it kept trying to hit those pages even while we were offline.

There are a few other minor non-member services disabled at this time, as part of troubleshooting, but all should be well for logged-in members.



More as I know it.



posted on Apr, 21 2015 @ 08:37 PM
link   
It happened (for me) about the same time I was trying to check weather.gov

I just checked again and it still is down for me...

Must be internet problems all over...




top topics



 
9
<<   2 >>

log in

join