It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Why cant I view my thread?

page: 1
3

log in

join
share:

posted on Apr, 13 2015 @ 09:52 AM
link   
I recently posted a new thread in the Breaking news forum.
However, I cant view it. I keep getting the Google Chrome "Aw, Snap!" something went wrong page.
Its not my computer, as I am seeing the same thing on my phone browser.

Any ideas?

Thanks,

Coop




posted on Apr, 13 2015 @ 09:53 AM
link   
a reply to: coop039

Linky?



posted on Apr, 13 2015 @ 09:56 AM
link   
Guessing this is it.

www.abovetopsecret.com...

Doesn't work for me either.



posted on Apr, 13 2015 @ 09:58 AM
link   
Nor me! Thought I was going crazy hence the U2U.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:03 AM
link   
Yup, that it. I can see page two, but it wont even load page one.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:05 AM
link   
a reply to: coop039

I am getting the same problem with this thread. I had to click on last post to get in!

I forget why I even wanted to click on it...lol

EDIT:
Wait no, wow. I clicked on your threads last post and ended up here....WTF?
edit on 4 13 2015 by tadaman because: (no reason given)



posted on Apr, 13 2015 @ 10:09 AM
link   
I too was wanting to view your work , but sadly"... " AWW SNAP ! " ? !?!

I'll keep an eye out,with hopes of A quick fix



posted on Apr, 13 2015 @ 10:09 AM
link   
Can anyone using a browser other than Chrome check it out?



posted on Apr, 13 2015 @ 10:10 AM
link   
a reply to: Djarums

Seems to work in FF.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:12 AM
link   
For some reason Chrome seems to be having an issue with it.

It does show up in other browsers like Firefox.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:18 AM
link   
I would show up in IE, but was so riddled with popups and video ads running it wouldnt even scroll.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:20 AM
link   
The opening post used the [url=] BBcode, with no actual URL. Instead it looked to be the headline of the story, complete with punctuation. It appears that Chrome saw that as garbage, potentially malicious HTML, and shut-down rendering the document.

I was seeing it fine in other browsers.

It's fixed.



posted on Apr, 13 2015 @ 10:30 AM
link   
Works fine in good ol Firefox . I have uninstalled Internet Explorer and tried "Crone" briefly but found the basics were the same as the ancient Opera browser....



posted on Apr, 13 2015 @ 11:40 AM
link   

originally posted by: coop039
I recently posted a new thread in the Breaking news forum.
However, I cant view it. I keep getting the Google Chrome "Aw, Snap!" something went wrong page.
Its not my computer, as I am seeing the same thing on my phone browser.

Any ideas?

Thanks,

Coop
works fine for me and I'm using chrome on my phone..






posted on Apr, 13 2015 @ 01:37 PM
link   
a reply to: tadaman

I tried more then a few times to click on that thread and keep getting the same snap crap thing ...what is up with that . I did track down a source I think was part of the thread but the thread is un accessible for me on this site ....




top topics



 
3

log in

join