It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Taking a long time to post threads.

page: 1
3

log in

join
share:

posted on Jan, 14 2015 @ 02:45 PM
link   
Also due to this many threads are duplicated due to us lot pressing the post button.




posted on Jan, 14 2015 @ 02:53 PM
link   
a reply to: boymonkey74

Ya I want to say either springer or SO posted a thread about how people should be opening a new tab and checking recent/new sections to see if it had posted or not before clicking again.



posted on Jan, 14 2015 @ 03:10 PM
link   
a reply to: boymonkey74

It says press post ONCE.

I am guessing good modern fashioned impatience is the culprit, wait 2 seconds nothing press it again... still nothing press it again...
edit on 14/1/2015 by nonspecific because: (no reason given)



posted on Jan, 14 2015 @ 03:12 PM
link   
a reply to: nonspecific

I have experimented and If I leave it the page can not be displayed but when I open ATS again my thread is there.



posted on Jan, 14 2015 @ 03:14 PM
link   
a reply to: boymonkey74

there was a message about it somwhere if you leave the page blank and open up another tab it will be there, I gather they are trying to fix a few things and it's affecting others in the process.



posted on Jan, 14 2015 @ 03:14 PM
link   
a reply to: nonspecific

Have they turned it on and off again?




posted on Jan, 14 2015 @ 03:15 PM
link   
a reply to: boymonkey74

Or cleared the cache and cookies



posted on Jan, 14 2015 @ 05:05 PM
link   
It was Sceptic who already gave the details a day or so ago on 'Boards', it appears to be a server problem.
It happens sometimes in just normal posting anyway, and has done for some time. Use your browser and open a new page, and look see if your post/thread has appeared before you hit the 'post' button again.
edit on 14-1-2015 by smurfy because: Text.



posted on Jan, 14 2015 @ 05:57 PM
link   
I can't post a new topic at all. If I hit new topic, all I get is a black, empty page. Can't post the name of the topic or post anything at all.



posted on Jan, 14 2015 @ 11:06 PM
link   
Yay, my problem is fixed! Thanks Djarums and Reux!



new topics

top topics



 
3

log in

join