It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

I can not use Ats of firefox.

page: 1
3

log in

join
share:

posted on Dec, 28 2014 @ 05:22 PM
link   
Every other website runs fine but for two days now even though I am logged in clicking my ats takes me to the forums page and my messages and any other user page page is blank.

If I try to log out it will not let me?

I have managed to use Ie but it does not load well and takes an age.

Is this a glitch or just me?




posted on Dec, 28 2014 @ 05:35 PM
link   
a reply to: nonspecific

Firefox is the only browser I use, and ATS works perfectly fine. First thing to do is clear your Firefox's cache, history, and cookies. The best and easiest way to do that is use CCleaner:

www.piriform.com...


Once your cookies are gone from using CCLeaner, you will automatically be logged out of ATS, in which case everything should be back to normal once you log back in.




posted on Dec, 28 2014 @ 05:39 PM
link   
I'm using firefox right now. Working ok for me. Loading well.



posted on Dec, 28 2014 @ 06:11 PM
link   
Issue resolved many thanks.

a reply to: _BoneZ_



posted on Dec, 28 2014 @ 06:14 PM
link   
a reply to: _BoneZ_
Bonez, you're a gentleman and a scholar. I don't care what the other mods say.



posted on Dec, 28 2014 @ 06:20 PM
link   
a reply to: Klassified

Thank ya.




posted on Dec, 28 2014 @ 06:23 PM
link   
Bonez always gets me with the clear cache trick too



posted on Dec, 28 2014 @ 07:59 PM
link   
Firefox works fine for me .. not have any problems with it on my tablet ..



posted on Dec, 29 2014 @ 12:38 AM
link   
Just tried to post from firefox and did not go through. Very sluggish. This comes from a google tablet. Late here so ogg to bed.



posted on Dec, 29 2014 @ 03:46 AM
link   
a reply to: _BoneZ_

LOL. Why would you get a separate program just to clear your history and cookies? The best & easiest way is actually to press CTRL+SHIFT+DELETE and choose Everything in Time Range to Clear.
edit on 29-12-2014 by HanaDambi because: (no reason given)



posted on Dec, 29 2014 @ 04:16 AM
link   

originally posted by: liveandlearn
Just tried to post from firefox and did not go through. Very sluggish. This comes from a google tablet. Late here so ogg to bed.


Heh.. rooted and DEgoogled samsung ..



posted on Dec, 29 2014 @ 08:11 AM
link   
a reply to: HanaDambi

or you could go to the options settings in firefox and click the privacy button and set the clear history settings for everything.



posted on Dec, 29 2014 @ 10:47 AM
link   
If it is of any use the problem only occured after I reset my password on my partners laptop and then went back to my desktop after logging out.



posted on Dec, 29 2014 @ 11:15 AM
link   
a reply to: nonspecific

did you save the original password on the desktop, if yes clear it in the options in firefox settings. then log in with new password and save again.

here is a a couple of screen shots.

when you open options, you should see this.


click the privacy button to see the view shown, check the clear firefox history box on the bottom and then the setting on the right of that you will see this.



check what ever you want to clear but if you look you see saved passwords, check that and click ok close it all, then close firefox, reopen and uncheck saved passwords if you want to save it after you log in again.



edit on 29-12-2014 by hounddoghowlie because: (no reason given)



posted on Dec, 29 2014 @ 11:56 AM
link   
I have no idea what happened, as I said it would not let me log out even after a system reboot?

a reply to: hounddoghowlie



posted on Dec, 29 2014 @ 01:55 PM
link   
a reply to: nonspecific

did you try what i showed in last post.



posted on Mar, 7 2015 @ 08:36 PM
link   

edit on 7-3-2015 by CharlesT because: (no reason given)



posted on Mar, 7 2015 @ 08:48 PM
link   

originally posted by: nonspecific
Every other website runs fine but for two days now even though I am logged in clicking my ats takes me to the forums page and my messages and any other user page page is blank.

If I try to log out it will not let me?

I have managed to use Ie but it does not load well and takes an age.

Is this a glitch or just me?


Probably something to so with all the GOD DAMNED ads here.

Plugin-container in Firefox goes completly crazy from all the ads and scripts from this site. Have to run a process viewer and kill plugin-container to save your CPU from red-lining here.

Happens even after a FRESH NEW INSTALL of the operating system with a brand new browser. So its this site. Ridiculous.



posted on Mar, 7 2015 @ 11:03 PM
link   

originally posted by: DenyTreason
So its this site. Ridiculous.


Same here,
this site constantly crashes my computer !
I don't spend as much time on this form any more because of it.



posted on Mar, 7 2015 @ 11:12 PM
link   

originally posted by: ToneDeaf

originally posted by: DenyTreason
So its this site. Ridiculous.


Same here,
this site constantly crashes my computer !
I don't spend as much time on this form any more because of it.


I sense that a LOT of folks will get sick of it and leave eventually. I dont spend a fraction of the time here which I used to do because of it. I know several others who expressed the same and left.

Its ridiculous.




top topics



 
3

log in

join