It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Forum Formatting

page: 1
2

log in

join
share:

posted on Dec, 18 2014 @ 10:55 AM
link   
Since SO put up the donation link my formatting has gone to heck. Is this affecting anyone else or is it just me?




posted on Dec, 18 2014 @ 10:56 AM
link   
a reply to: suz62

Can you post a screen shot or provide some examples?

~Tenth



posted on Dec, 18 2014 @ 11:02 AM
link   
a reply to: suz62

I've seen a couple complaints, but haven't been able to find any issues. A screen shot would be awesome.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:03 AM
link   
I'm on a smartphone, so I can't do a screenshot.

None of the icons show up. It's just plain text straight down the left side of the page. I do get the avatars though. They repeat across the page from left to right.
edit on 12/18/2014 by suz62 because: (no reason given)



posted on Dec, 18 2014 @ 11:03 AM
link   
a reply to: suz62

I haven't noticed any changes.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:06 AM
link   

originally posted by: suz62
I'm on a smartphone, so I can't do a screenshot.

It's coded to not show on mobile devices.

Are you using the desktop version on your smartphone?



posted on Dec, 18 2014 @ 11:10 AM
link   
yep. It has affected the way MyATS displays, and I can't do a thing about it. It's all in a row now, top to bottom, instead of my subscriptions on the right, and forums on the left. Not liking it. Gotta scroll now to see.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:18 AM
link   
a reply to: TrueAmerican

Sometimes that's caused by a bad line-break in a subject line of a thread in one of your subscribed forums.

However, I made a slight change to the contribution ribbon. Let me know if that helped.
edit on 18-12-2014 by SkepticOverlord because: (no reason given)



posted on Dec, 18 2014 @ 11:20 AM
link   
a reply to: SkepticOverlord

Yes, I'm using the desktop on mobile. I prefer it.

I just cleared cookies, etc., and had a very hard time logging in. It is extremely slow and has been since that DDoS attack.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:24 AM
link   
Back to normal now, although still loading slowly.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:27 AM
link   
Good to go. Thanks SO.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:28 AM
link   
fine my end apart from the begging button, you guys make more than enough to run this site through ads and sceptics other business ventures.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:28 AM
link   
double post sorry, delete please

edit on 18-12-2014 by haven123 because: (no reason given)



posted on Dec, 18 2014 @ 02:43 PM
link   
a reply to: suz62

I also get that from time to time. But I just refresh and its fine again, on pc and smartphone.



posted on Dec, 18 2014 @ 11:41 PM
link   

originally posted by: SkepticOverlord
a reply to: TrueAmerican

Sometimes that's caused by a bad line-break in a subject line of a thread in one of your subscribed forums.

However, I made a slight change to the contribution ribbon. Let me know if that helped.


Well, everything was fine until the Paypal button and message went up, so pretty sure that's what it is. Unfortunately, whatever you did had no effect here. Still the same for me. It's like the overall display size of the black border got reduced on my MyATS page, and now the window dialogs are getting squeezed. Hmm, dunno man, weird.



new topics

top topics



 
2

log in

join