It looks like you're using an Ad Blocker.

Please white-list or disable AboveTopSecret.com in your ad-blocking tool.

Thank you.

 

Some features of ATS will be disabled while you continue to use an ad-blocker.

 

Small 'd' is still Wonky!

page: 1
2

log in

join
share:

posted on Sep, 13 2014 @ 03:20 PM
link   
I wrote a thread awhile back about my 'D' key not working on my laptop.

Keeps buggering up so I have to use the cap D and then go back to spell correct or cut and paste a small 'd' to make my post look correct.

But I have now noticed something strange.

When I use another program such as word or even just my email accounts, my small 'd' comes back and I'm good to go. But when I return to ATS, it screws up again and I have to use the cap only.

Only on ATS?

Any ideas?

Peace




posted on Sep, 13 2014 @ 03:24 PM
link   
It must be something site related if its only happening on here, perhaps there's a moderator that could shed more light on it.

Still on a similar subject, I've noticed once I complete a post all the o's have turned into zero's, its the same when I view other people's posts too. Is it just me or does this happen to everyone?



posted on Sep, 13 2014 @ 03:34 PM
link   

originally posted by: longy9999
It must be something site related if its only happening on here, perhaps there's a moderator that could shed more light on it.

Still on a similar subject, I've noticed once I complete a post all the o's have turned into zero's, its the same when I view other people's posts too. Is it just me or does this happen to everyone?


Haven't noticed the O-0 thing yet but sounds like a similar issue to me?

Peace



posted on Sep, 13 2014 @ 03:39 PM
link   
a reply to: jude11


Its really odd, your post is showing them all as zero's but my quote in your post is showing them as normal o's.


edit on Saturday201493149999 by longy9999 because: (no reason given)



posted on Sep, 13 2014 @ 04:21 PM
link   

originally posted by: longy9999
a reply to: jude11


Its really odd, your post is showing them all as zero's but my quote in your post is showing them as normal o's.



Yup, Strange.

Maybe some geek will come along and help us...


Peace



posted on Sep, 13 2014 @ 04:26 PM
link   
Dont think its a site problem or more people would be complaining.

Have you checked to see which keyboard windows has installed? It usually defaults to English(US) but it may have got screwed and installed something else. If I install English(US) keys are in the wrong place, I have to install English(UK).



posted on Sep, 13 2014 @ 04:32 PM
link   

originally posted by: VoidHawk
Dont think its a site problem or more people would be complaining.

Have you checked to see which keyboard windows has installed? It usually defaults to English(US) but it may have got screwed and installed something else. If I install English(US) keys are in the wrong place, I have to install English(UK).


Yeah, not the issue. Just the 'D' key and only on ATS as well.

Peace



posted on Sep, 13 2014 @ 04:55 PM
link   
a reply to: jude11
Maybe a browser thing?



posted on Sep, 13 2014 @ 06:19 PM
link   

originally posted by: VoidHawk
a reply to: jude11
Maybe a browser thing?


Don't know. How to check?

Just ATS so how can it be the browser? Firefox BTW.

Peace



posted on Sep, 13 2014 @ 08:36 PM
link   
a reply t0: juDe11

1 haven't n0ticeD any pr0b1ems 1ike that bef0re.

C0u1D it be the 1anguage c0Ding f0r y0ur br0wser?
101



posted on Sep, 13 2014 @ 09:41 PM
link   

originally posted by: AnteBellum
a reply t0: juDe11

1 haven't n0ticeD any pr0b1ems 1ike that bef0re.

C0u1D it be the 1anguage c0Ding f0r y0ur br0wser?
101


You are officially on my friend list...


Thanx for the laugh if not the help.

Peace




top topics



 
2

log in

join